Våra tjänster

Driftledare inom fastighet sökes till driftcentralen på Huddinge sjukhus (extra-/sommarjobb)

Tjänsten

Studerar du en fastighetsteknisk eftergymnasial utbildning och är sugen på att extrajobba på timme under studierna och sommaren? Vill du också använda dina goda system- och datorvanor för att bidra till ett smidigt fungerande fastighetsdrift? Om du dessutom trivs i en miljö där du har mycket kontakter med människor, kan detta jobb vara något för dig.

Vår driftcentral är knutpunkten där alla inkommande ärenden hanteras dygnet runt för att skapa ökad säkerhet och trygghet för våra kunder och medarbetare. Vi har en egen driftcentral på Huddinge sjukhus där vi tar emot akuta ärenden via telefon och larmsystem och initierar felavhjälpande åtgärder för att minimera skador och kostnader på sjukhuset.

I denna tjänst får du öva på dina praktiska kunskaper inom fastighetsteknik samtidigt som du får utmana dig i både problemlösning och kundservice. Driftcentralen är alltid bemannad med två personer vilket betyder att du får värdefullt erfarenhet av att jobba i ett team. Dina arbetsuppgifter innefattar att:

  • Övervaka olika uppkopplade system och enheter
  • Ta emot felanmälningar och ärenden
  • Självständig bedöma varje ärendes prioriteringsbehov och koordinera ärenden utifrån detta till lämpliga interna och externa mottagare
  • Säkerställa nödvändig avlämning av pågående ärenden till avbrytande kollegor
  • Till viss del utföra arbeten själv ute i sjukhusfastigheterna
  • Eftersom driftcentralen är igång dygnet runt kommer du att tjänstgöra både på dag-, kväll-, och nattid samt helg, med viss frihet i att välja de pass och tider som funkar för dig. Arbetspasset är 12 timmar långt.

Kvalifikationer

Studerar en teknisk eftergymnasial utbildning
Besitter erfarenheter från teknisk drift och/eller övervakning
God kommunikativ förmåga i svenska i tal och skrift

Din profil

Som person är du självgående, noggrann samt stresstålig. Du behöver vara flexibel eftersom förutsättningarna och prioriteringarna av olika ärenden kan ändras snabbt. Befattningen har stort fokus på service till medarbetare och kunder och därför är det viktigt att du är professionell, prestigelös, serviceinriktad och beredd att hugga i där det behövs.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Gruppchef Richard Harrison, 073 762 21 17

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök här!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm