Våra tjänster

Erfaren mark- och exploateringsingenjör

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Stadsbyggnadsavdelningen har du en central roll i stadens stadsutveckling. Stadsbyggnadsavdelningen består av två enheter: planeneheten och exploateringsenheten. Du kommer vara en del av exploateringsenheten som arbetar med våra stadsutvecklingsprojket samt mark-och exploatering.

Som mark- och exploateringsingenjör kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter inom vår verksamheten. I projekt kommer du att arbeta som projektledare och i andra projekt kommer du att arbeta som sakkunnig/expert i genomförandestrategier, värderingar, avtalsfrågor m.m. En central del är arbetet med ledning och samordning av tidiga skeden; upprätta exploateringskalkyler och genomförandeavtal. Du arbetar även med att ta fram genomförandestrategier och upprättar förslag till olika avtal vid överlåtelser och upplåtelser.

Dina arbetsuppgifter innehåller också bland annat förhandlingar med olika parter i detaljplanearbeten samt att följa upp att genomförandeavtalens villkor följs. Arbetsuppgifterna är många och breda vilket ger en helhetsyn över hela stadsbyggnadsprocessen.

Vi vill att du söker har examen som civilingenjör inom samhällsbyggnadsprogrammet med inriktning mot fastighetsjuridik och fastighetsekonomi, lantmäteri eller likvärdig utbildning för arbete med mark- och exploateringsfrågor.
Vi söker dig som har god analytisk förmåga, kan prioritera och är strukturerad. Vi ser även att du är målinriktad, kreativ och utåtriktad. Arbetet innebär många kontakter både internt och externt vilket förutsätter att du har social kompetens, god kommunikativ- och samarbetsförmåga.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 20 juni 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Kontaktpersoner

Emma Svensson
Chef för exploateringsenheten
08-706 88 01
emma.svensson@sundbyberg.se

Facklig kontaktperson
Nås via kommunens växel
08-706 80 00


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm