Våra tjänster

Erfaren mark- och exploateringsingenjör

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Här på Stadsbyggnadsavdelningen har du en central roll i stadens stadsutveckling. Stadsbyggnadsavdelningen består av två enheter: planenheten och exploateringsenheten. Du kommer vara en del av exploateringsenheten som arbetar med våra stadsutvecklingsprojekt samt mark-och exploatering

Som mark- och exploateringsingenjör kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter inom vår verksamhet. I vissa projekt kommer du att arbeta som projektledare och i andra projekt kommer du att arbeta som sakkunnig/expert i genomförandestrategier, värderingar, avtalsfrågor m.m. En central del är arbetet med ledning och samordning av tidiga skeden; upprätta exploateringskalkyler och genomförandeavtal. Du arbetar även med att ta fram genomförandestrategier och upprättar förslag till olika avtal vid överlåtelser och upplåtelser.

Dina arbetsuppgifter innehåller också bland annat förhandlingar med olika parter i detaljplanearbeten samt att följa upp att genomförandeavtalens villkor följs. Arbetsuppgifterna är många och breda vilket ger en helhetssyn över hela stadsbyggnadsprocessen.

Vi vill att du har en examen som civilingenjör inom samhällsbyggnadsprogrammet med inriktning mot fastighetsjuridik och fastighetsekonomi, lantmäteri eller likvärdig utbildning för arbete med mark- och exploateringsfrågor samt erfarenhet från liknande arbete. Vi söker dig som har god analytisk förmåga, kan prioritera och är strukturerad. Vi ser även att du är drivande och initiativtagande. Arbetet innebär många kontakter både internt och externt vilket förutsätter att du har social kompetens, god kommunikativ- och samarbetsförmåga. 

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 30e augusti. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. 

Kontaktpersoner

Emma Svensson
Chef för exploateringsenheten
08-706 88 01
emma.svensson@sundbyberg.se

Facklig kontaktperson
Nås via kommunens växel
08-706 80 00


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm