Våra tjänster

Studentresurs till Occupier Services

Du kommer att vara en del av vårt team och ha egna arbetsuppgifter samt tillsammans med övriga projektledare vara delaktig i vårt dagliga arbete.

Vi ser att du kan vara hos oss 8-16 timmar/vecka.

Kort om Occupier Services:

Inom Occupier Services hjälper vi företag och organisationer i frågor som rör lokaler, fastigheter och framtidens arbetsmiljöer.

Vi erbjuder kvalificerade tjänster för kommersiella hyresgäster och användare av egenägda fastigheter såsom:

  • Portföljhantering
  • Lokalsökning, analys och förhandling
  • Arbetsplatsstrategier och förändringsledning
  • Flyttprojektledning
  • Avtalshantering
  • M.m.

Hur söker du?

Din ansökan innehållandes personligt brev och CV skickas till applysweden@cushwake.com senast onsdagen den 18 september
För frågor kontakta Astrid Ålander som är en av våra studentresurser på tel: 070-590 81 02.

Om Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.com eller följ @CushWake på Twitter.

I Sverige är vi cirka 75 anställda inom verksamhetsområdena Capital Markets, Valuation & Advisory, Occupier Services, Retail Services, Agency Leasing samt Research. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm