Våra tjänster

En driven student till vår Förvaltningsorganisation

Brinner du för fastighetsbranschen och vill omsätta det du lär dig i skolan till verklighet? Vill du lära dig nya saker och jobba extra under studietiden? Då ska du läsa vidare!

DETTA SÖKER VI OCH DIN ROLL

Vi söker nu en driven student till Aktiv Förvaltning som arbetar med att skapa värde och utveckla kommersiella fastigheter. Du kommer att stötta våra förvaltare som ständigt fokuserar på att förädla vårt fastighetsbestånd.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER INKLUDERAR ATT:

  • Avtals- och fastighetsadministration
  • Hantera parkeringsavtal och tillstånd
  • Samordning i gemensamma förvaltningsfrågor
  • Ansvara för att uppdatera delar av hemsidan inklusive marknadsföring av lokaler
  • Ta fram underlag för driftavräkningar

DIN PROFIL
Du är i slutet av din högskole/universitetsutbildning (kandidat eller magister/master inom fastigheter) och förmodligen har du mycket goda studieresultat.

DU SOM PERSON

Vi fäster stor vikt vid din personlighet, ditt driv och engagemang. För att trivas i denna roll är det viktigt att du är ödmjuk, lyhörd och orädd. Du är trygg i dig själv och är en person som lätt bygger relationer. Du trivs i en utåtriktad roll och är smidig i din kommunikation. Du får energi av att driva dina uppgifter i mål och medverka i många olika typer av projekt. Profi Fastigheter står för kvalitet och transparens varför din noggrannhet och förmåga att skapa struktur är en förutsättning i denna roll.

DETTA ERBJUDER PROFI FASTIGHETER

Du stöttar och samarbetar med förvaltningsteamet där du kommer att bidra med din kompetens och spännande idéer från din utbildning. I denna roll får du möjligheten att arbeta och växa tillsammans med kompetenta kollegor som har en gemensam passion för fastigheter och affärer. Rollen erbjuder även individuella utvecklingsmöjligheter då du får prova på olika delar inom förvaltning.

Förutom en spännande tjänst får du jobba med flera av branschens främsta inom respektive kompetensområde på ett bolag där det finns stora möjligheter att växa som individ och att växa med företaget. Du kommer verka i en kultur som präglas av starkt engagemang och hög grad av affärsmässighet. Vi är passionerat intresserade av fastigheter och kan fastighetsbranschen utan och innan. Vi ligger alltid steget före och vi är alltid beredda att hitta nya lösningar. Vi är aldrig nöjda, vi vill alltid bli bättre. Vår verksamhet präglas av hög moral och transparens. På Profi ställer vi höga krav på alla vi samarbetar med. Men vi ställer ännu högre krav på oss själva. När vi mobiliserar varje medarbetares unika kompetens och erfarenhet till ett gemensamt agerande är vi som bäst, ett svårslaget lag.

Tjänsten är placerad på Profis huvudkontor som är beläget i ljusa och fina lokaler på Lästmakargatan i centrala Stockholm.

Vill du veta mera? Kontakta Mathias Björkman, +46 730 631 177 alternativt mathias.bjorkman@profi.se

OM PROFI FASTIGHETER

Profi Fastigheter är en aktiv förvaltare och utvecklare av kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Vårt bestånd omfattar en total yta på ca 500 000 kvm samt närmare 300 000 kvm under utveckling. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige

Sista ansökningsdag 2019-09-29


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm