Våra tjänster

Ekonomiansvarig

Vi är sedan mer än 50 år en aktiv aktör på Stockholms fastighetsmarknad. Vi är verksamma som förvaltare och fastighetsutvecklare, dels av ett eget bestånd fastigheter i Stor-Stockholm, dels på uppdrag av andra fastighetsägare.

Långsiktighet är vår ledstjärna. Vår syn på fastighetsägande och byggnation kan sammanfattas:

Att skapa ett mänskligt boende och stimulerande arbetsmiljöer med hög kvalitet, bra planlösningar och ekonomiska produktionsmetoder samt med omsorg om arkitektur, skönhetsvärden och energieffektivisering.
Vi fäster stor vikt vid hållbarhetsfrågor. Det innebär att vi vill säkerställa ett bärkraftigt fastighetsägande över tid. Vi värnar om miljö- och energifrågor samt vill medverka till social och ekonomisk hållbarhet.

Detta är en rolig och spännande roll för dig som vill ta ekonomiansvaret i ett framgångsrikt fastighetsbolag som kännetecknas av utveckling och framåtanda. Vi sitter centralt beläget i Stockholm City och är stolt partnerföretag till Stockholms Stadsmission.

Arbetsbeskrivning

Här kommer du att ha helhetsansvaret för ekonomifunktionen.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:

  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Löner och moms
  • Periodbokslut (månad och år)
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Årsredovisning, kontakt med revisor
  • Rapportering till VD

Vi är idag 5 anställda idag vilket innebär att stor flexibilitet eftersöks då vi hjälps åt med allt. Vi har också underleverantörer som hjälper oss med driften av våra fastigheter. Vi söker dig som vill ha variation i ekonomiarbetet och eget ansvar.  Du tillsammans med övriga kollegor utvecklar ekonomifunktionen i takt med att bolaget växer och skapar effektiva flöden inom ekonomi. Vi förväntar att du som ekonomiansvarig självständigt kan skapa och förbättra rutiner och arbetssätt.

Vem du är

Du har flera års erfarenhet som redovisningsekonom-/ekonomiansvarig inom fastighetsbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av självständigt arbete med hela ekonomiflödet. Du har en ekonomiutbildning i grunden och goda kunskaper i Officepaketet samt flytande svenska i tal och skrift. Idag jobbar vi i Ekonomisystemet 3 L, leverantörsscanning Centsoft, hyressystem, Vitec och Visma lön och det är meriterande med erfarenhet av dessa system eller motsvarande program.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper.  För att vara framgångsrik i rollen och trivas hos oss är du en lagspelare som är prestigelös och motiveras av eget ansvar och självständigt arbete.  Vidare har du en positiv inställning till utveckling, med en vilja och ambition att utveckla rollen och arbetssätt.

Vad kan Malmegårds Fastighets AB erbjuda dig?

Vi är ett innovativt företag som erbjuder och uppmuntrar dig till utveckling. Företaget präglas av framåtdriv och du kommer få vara med att ta bolaget på sin resa till nästa nivå. Vi har tjänstepension och övriga fina anställningsförmåner.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Malmegårds Fastighets AB med Fasticon Kompetens AB.  För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är  31 augusti 2019. Urvalsarbetet påbörjas vecka 34.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073 415 43 13 mia.olsson@fasticon.se .   


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm