Våra tjänster

Drifttekniker

till Järva och Södra Stockholm

D. Carnegie & Co (publ) är ett bostadsfastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter och projekt. Fokus ligger på Stockholmsregionen. Fastighetsbeståndet består av drygt 20.000 lägenheter och cirka 1,4 miljoner kvadratmeter uthyrbar yta, varav 130 000 kvm kommersiell yta. Företaget förvaltar i egen förvaltning och har en egen beprövad modell för successiv och effektiv renovering av fastigheterna, som gör det möjligt att renovera enskilda lägenheter när dessa blir lediga. Vi har som mål att hela fastigheter och de områden de ligger i ska bli som nya när processerna är klara.
Bolagets aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

D. Carnegie & Co har ca 260 anställda och vi finns på 22 orter i ett utvidgat Mälardalsområde. Läs mer om oss på www.dcarnegie.se.


Till våra förvaltningsområden i Huddinge/Södertälje och Järva söker vi erfarna och självgående personer som ska ansvara för driftoptimering, energianalys och driftövervakning.

Tjänsten som Drifttekniker innefattar tillsyn, skötsel och rondering i våra bostadsfastigheter och som drifttekniker ansvarar du för driftoptimering, energianalys, felsökning och driftövervakning. Du svarar för att hyresgästerna får en god inomhuskomfort och att detta vägs mot en god energihushållning. Du kommer också att arbeta med visst underhåll av undercentraler, värmepumpsanläggningar och olika typer av ventilationsanläggningar. Framtagning av förslag för energibesparing samt datoriserad driftövervakning med olika fabrikat från DHC till DUC ingår i arbetsuppgifterna, tillika media-, budget- och fakturauppföljning.

Lämplig bakgrund för dig som söker denna tjänst är lång erfarenhet inom energi och driftteknik. Teknisk utbildning som exempelvis drifttekniker eller likvärdig utbildning samt gedigen erfarenhet och kunskap av datoriserad driftövervakning krävs. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av tillsyn och skötsel av tekniska installationer. Tjänsten förutsätter att du har god datorvana och att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Körkort B är ett krav. Som person är du självgående och stabil. Du gillar att lösa problem och har en god förmåga att samarbeta.

Vi utvecklar våra fastigheter för lägre förbrukningar och i tjänsten ingår att ta fram förslag på energibesparande investeringar.

Som drifttekniker hos oss ingår du i vår drift- och miljöavdelning bestående av ca 15 personer som arbetar med miljö, driftteknik, tillsyn och energibesparingar av olika slag.

Din ansökan önskar vi senast den 7 maj, 2018.

Vill du veta mer om tjänsten kan du ringa Kenneth Sundh, Driftansvarig på 076-677 78 35.

 


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm