Våra tjänster

Drifttekniker

Drifttekniker till Specialfastigheter, Kramfors / Härnösand

Specialfastigheter söker nu en Drifttekniker. Som Drifttekniker är du ansvarig för driften och den dagliga tillsynen samt skötseln av våra fastigheter i Kramfors/Härnösand området. Du samarbetar med våra kunder såväl som med förvaltare, kollegor och entreprenörer. Så vill du ha ett socialt och tekniskt arbete, skicka då in din ansökan redan idag.

 

Specialfastigheter
Välkommen till en värd full av möjligheter! Specialfastigheter är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Vi är ett statligt ägt bolag som äger, förvaltar och utvecklar unika fastigheter som kännetecknas av säkerhet i framkant. Vår affärsmässiga och framåtriktade företagskultur bygger på säkerhet, närhet, långsiktighet och samverkan. Vår organisation bygger på tre affärsområden – Kriminalvård, Försvar & rättsväsende samt Institutionsvård & övriga specialverksamheter. Fastighetsinnehavet har en lokalyta på drygt 1,1 miljoner kvadratmeter med ett marknadsvärde som uppgår till cirka 23 miljarder kronor. Vi är 140 medarbetare och huvudkontoret är delat mellan Linköping och Stockholm. Utöver det har vi kontor i Lund, Göteborg, Örebro och Sundsvall.
Arbetsuppgifter
Som Drifttekniker är du ansvarig för driften och den dagliga tillsynen samt skötseln av våra fastigheter på Sandö. En central del av arbetet att samarbeta med kunder såväl som med förvaltare, kollegor och entreprenörer.

Du ansvarar även för det felavhjälpande underhållet samt ibland också för mindre planerat underhåll och hyresgästanpassningar. En annan del av arbetet består i att följa upp i våra datoriserade styrsystem, mediaförbrukningen och utföra driftoptimerande åtgärder. Även arbete med olika uppföljningar, analyser och sammanställningar kring media, myndighetskrav och diverse besiktningar samt samordnare för vissa områden för hela eller delar av företaget kan förekomma.

Tillsammans med din chef, förvaltaren, är du delaktig i arbetet med din enhets budget och affärsplan. Som drifttekniker är du Specialfastigheters ansikte utåt och det är främst du som har möjlighet att underlätta våra kunders vardag.

 

Kvalifikationer

  • Du har driftteknikerutbildning eller likvärdig kompetens från fastighetsbranschen
  • Du har erfarenhet av professionellt kundbemötande
  • Du har goda kunskaper inom styr och regler, el samt VVS.
  • Fastigheternas tekniska system kräver att du har goda IT-kunskaper
  • Körkort för personbil är ett krav

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Du är en person med driv och engagemang som nu vill pröva något nytt för att utvecklas ytterligare.

För att trivas i rollen måste du kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Arbetet ställer höga krav på integritet och social kompetens. Utöver detta är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Flexibilitet och lyhördhet är också egenskaper som ska stämma väl överens med din personlighet. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

I och med att våra hyresgäster bedriver säkerhetsklassad verksamhet och med hänsyn till våra egna höga krav på säkerhet så utför vi en särskild säkerhetsbedömning genom att ta del av utdrag från Polisens belastningsregister samt kompletterar med en säkerhetsintervju samt drogtest genom vår företagshälsovård. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall en säkerhetsbedömning enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627) §11. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning.

 

Om Poolia

I denna rekrytering samarbetar Specialfastigheter med Poolia.

Poolia har ett fokus, att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm