Våra tjänster

Drifttekniker

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Caverion söker erfarna drifttekniker till driftledningscentralen på Huddinge sjukhusområde

Nu söker Caverion drifttekniker till ett nytt tekniskt avancerat uppdrag; driftledningscentralen på Huddinge sjukhusområde. Caverion erbjuder goda möjligheter att utvecklas i din karriär då de har en stark tro på intern rörlighet och driver flera komplexa driftentreprenader över hela landet.

En självständig roll där arbetsgivaren investerar i din kompetens

I rollen som drifttekniker på Huddinge sjukhusområdes driftcentral får du chansen att arbeta med en tekniskt komplex anläggning. Du kommer såklart att utföra sedvanliga arbetsuppgifter så som tillsyn, felsökning av fastighetstekniska system, planering och övervakning. Du kommer även att få arbeta med sjukhusens dagliga drift, samt ansvara över att både planera och realisera det förebyggande underhållsarbetet.

Det som gör denna roll speciell är att övervakningen av de tekniska momenten sker direkt från en larmcentral där flera av sjukhuset komplexa tekniska system är uppkopplade. Driftledningscentralen är sjukhusets mittpunkt varifrån både planering och övervakning sker. Utöver detta ingår flera kompetenshöjande utbildningar, då Caverion är måna om att investera i sina medarbetares kompetens. Caverion är ett företag som ser vinsten i att ha tekniskt uppdaterade och kompententa medarbetare. Exempel på några av de vidareutbildningarna du får tillgång till är anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, Energikompetens bas och heta arbeten.

Utöver detta får du möjlighet att utvecklas i din roll inom:

 • Kundkontakt och kundvård
 • Tekniska serviceuppdrag
 • Kvalité- och miljösäkra arbetssätt
 • Beredskap

Är du en kreativ problemlösare?

Som drifttekniker på Huddinge sjukhusområdes driftcentral får du en god social variation. Du kommer ena stunden att arbeta självständigt med olika tekniska utmaningar och andra stunden har du olika typer av social kontakt både internt och externt. Därmed söker Caverion en tekniskt kunnig person som samtidigt uppskattar den social biten i yrkesrollen. Vi tänker oss en servicetänkande, kreativ, teknisk problemlösare i kombination med en utåtriktad personlighet.

Kvalifikationer

Då rollen innefattar många olika typer av tekniska moment letar vi efter en erfaren person med följande kvalifikationer:

 • Minst 5 års erfarenhet av självständigt arbete med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.
 • Eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik minst motsvarande 1,5 års heltidsstudier inom YH, alt. motsvarande kunskaper införskaffade på annat sätt genom exempelvis längre yrkeserfarenhet eller arbetsrelaterade utbildningar.
 • Erfarenhet av arbete med reservkraftsanläggning.

Utöver vad som nämns ovan är följande kompetenser meriterade:

 • Vana av skiftarbete
 • Vana av att leda andra drifttekniker
 • SCADA-kompetens
 • Medicinsk gas
 • Anläggningsskötare brandlarm
 • Anläggningsskötare sprinkler
 • Heta arbeten
 • Energikompetens bas
 • VVS-kompetens inriktning värme och sanitet.

Grow with Caverion

Caverion är ett modernt europeiskt företag med 15 000 anställda i 10 länder – varav 3 000 i Sverige och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden.

För Caverion är det viktigt att alltid ligga i framkant och att vara med och driva utvecklingen i branschen. Du får möjlighet att uppdatera din tekniska kompetens eller dina ledaregenskaper. Du erbjuds ett företag i utveckling och som tror på samarbete, innovation, ansvar och professionalitet. Allt Caverion gör präglas av hög teknisk kompetens, professionell ledning och ett ständigt närvarande livscykelperspektiv.

Ansökan

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringansvarig Jacqueline Lagercrantz på 072-389 99 78 eller jacqueline.lagercrantz@fasticon.se. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering är det viktigt att du kan styrka din kompetens inom de olika områden rollen kräver. För att underlätta rekryteringsprocessen ber vi dig därför bifoga intyg från utbildningar redan vid ansökningsförfarandet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm