Våra tjänster

Drifttekniker

Stockholms Hamnar främjar sjöfarten och säkrar regionens varuförsörjning genom att erbjuda kajplatser samt service och tjänster för färje-, kryssnings- och godstrafiken. Stockholms Hamnar erbjuder även unika fastigheter i sjönära lägen. Stockholms Hamnar finns i Stockholm, Kapellskär och Nynäshamn. Koncernen har 165 anställda och omsatte 860 mkr under 2017. Läs mer påwww.stockholmshamnar.se

Vill du arbeta med unika fastigheter i en historisk och vacker miljö? Stockholms Hamnar söker nu drifttekniker till Stockholm.

Stockholm Hamnar förvaltar 200 000 kvadratmeter lokaler och har cirka 500 hyresgäster i byggnader i direkt eller indirekt anknytning till hamnarna. Ett tiotal är byggnader med den traditionella hamnbenämningen Magasin. Andra byggnader är tullhus, visitationsbyggnader, lager, terminaler, kontorsbyggnader och restauranger.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för dig som drifttekniker är att underhålla och ta hand om fastighetsbestånd och hamnanläggningar i Stockholm. Det innebär allt från att utföra mindre reparationer i det varierande fastighetsbeståndet och hamnanläggningarna till att arbeta med förebyggande och planerat underhåll.

Dina arbetsuppgifter:

 • Åtgärda felanmälningar och daglig hyresgästkontakt.
 • Löpande rondering av fastigheternas tekniska system.
 • Mindre upphandlingar av entreprenörer inklusive fakturakontroll.
 • Energiuppföljning och driftoptimering i fastigheterna/hamnanläggningarna.
 • Se till att myndighetsbesiktningar genomförs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du utgår från huvudkontoret i Frihamnen i Stockholm.

Är det här du?

 • Du har minst gymnasiekompetens och gärna relevant fastighetsteknisk utbildning eller flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
 • Du har erfarenhet från att jobba med fastighetsautomation.
 • Du har god kunskap om och förståelse för värme, kyla och media.
 • Du behärskar det engelska språket.
 • Körkort är ett krav.
 • BB1 är meriterande.

Du kommer dagligen att ha kontakt med många olika hyresgäster och det är därför viktigt att du är strukturerad och serviceinriktad. Andra personliga egenskaper som vi värderar högt är samarbetsförmåga, flexibilitet, stabilitet och kvalitetsmedvetenhet. Du är van vid, och trivs med, att arbeta självständigt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och är duktig på att planera och prioritera ditt arbete.

Vi erbjuder

Som anställd i Stockholms Hamnar arbetar du på ett modernt företag med strategisk betydelse för Stockholmsregionens utveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för egna initiativ i en händelserik miljö med trevliga kollegor och bra personalförmåner. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje för alla kommer du att trivas hos oss på Stockholms Hamnar.

Stockholms Hamnar värnar om att ha en öppen atmosfär och att våra anställda har ett stort engagemang i sitt arbete och för verksamheten. Läs mer om hur det är att arbeta på Stockholms Hamnar: https://www.stockholmshamnar.se/om-oss/jobba-hos-oss/

Vi arbetar för en alkohol- och drogfri arbetsmiljö. Därför kan slumpmässiga drogtester förekomma under anställningen.

Vi ser fram emot din ansökan !

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringansvarig Jacqueline Lagercrantz på 0723-89 99 78 eller jacqueline@fasticonsupport.se.

Alla ansökningar behandlas löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Bakgrundskontroll genomförs före anställning.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm