Våra tjänster

Drifttekniker

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 81 miljarder kronor och en årsomsättning på 5,9 miljarder kronor. För att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 17 miljarder kronor. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi arbetar hittar du på akademiskahus.se

Akademiska Hus i Umeå söker en drifttekniker med eget driv och energi

Är du serviceinriktad, har fastighetsteknisk kompetens och gillar kontakt med människor? Vi söker dig som, tillsammans med kollegor och våra kunder, vill arbeta som drifttekniker i en spännande, varierande och teknikintensiv miljö. Vårt fastighetsområde Campus Umeå består framför allt av laboratorier, undervisningslokaler och kontor, men också verksamheter som restauranger och butiker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader.
  • Förebyggande drift- och underhållsarbete
  • Felavhjälpande underhållsarbete
  • Löpande hyresgästkontakter
  • Du kommer att vara företagets ”ögon” ute på området för att rapportera status på fastigheterna och vara delaktig i arbetet med underhållsplanering och ekonomisk prognos.
  • Följa upp och analysera statistik för energi- och vattenförbrukning
  • Medverka till driftoptimering av t.ex. inneklimat, energiförbrukning och drifttider.
  • Enklare form av beredskap

Vi söker dig som har minst 3-4 års fastighetsteknisk erfarenhet eller motsvarande och har stort intresse för fastigheter och teknik. Du har kunskap inom tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor. Det är meriterande om du har spetskompetens inom något av dessa områden. Utöver gymnasiekompetens ser vi gärna att du har relevant fastighetsteknisk utbildning, men det är inte ett krav, då yrkeserfarenhet kan ge motsvarande kunskaper. Du uttrycker dig väl på svenska, behärskar engelska och har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Dina personliga egenskaper

Eftersom du kommer att ha dagliga kontakter med våra hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad, affärsmässig och har lätt för att etablera goda relationer. Du är en problemlösare, och du är van vid att själv planera dina arbetsuppgifter och arbeta självständigt. Rollen innebär ett nära samarbete med förvaltare, driftingenjörer och de andra driftteknikerna, därför är det viktigt att du är samarbetsorienterad. Vi värdesätter eget driv och energi – att du tar initiativ och bidrar till vår gemensamma utveckling.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en ansvarsfull roll med många kontaktytor. Du bidrar med din kompetens och med initiativ till effektivisering – och har samtidigt möjlighet att själv utvecklas. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling – och vi är dessutom ett trevligt team som sitter inom Campusområdet.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål – att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Gabriella Hedlund, Chefspoolen, på 0709955888.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 14 november.

Du ansöker på chefspoolen.se via ANSÖK


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm