Våra tjänster

Driftchef

Driftchef till Klövern i Norrköping

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler och utvecklar bostäder i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag och boende. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. 

Klöverns affärsenhet Norrköping omfattar sammanlagt ca 210 000 kvm fördelat på kontor, skolor, restauranger mm. Norrköping ingår i Region Öst tillsammans med Linköping, Nyköping och Kalmar. Mer info om oss, våra medarbetare och fastigheter finns på klovern.se.

Klövern söker driftchef med stort intresse för ledarskap och teknik till Norrköping

Är du en driven ledare med intresse för teknik i fastigheter? Har du förmåga att utveckla medarbetare och tycker om att arbeta med ett blandat bestånd av fastigheter? Till vårt Norrköpingskontor söker vi nu dig som vill leda gruppen i arbetet med att optimera driften av våra fastigheter, brinner för ledarskap och tycker om att arbeta långsiktigt. 


Tjänsten

Som driftchef ansvarar du för teknik, energi, yttre miljö samt drift och reparationer i våra kommersiella fastigheter. Ditt team består av sex medarbetare och dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • optimerad drift av fastigheterna
  • personal- och arbetsmiljöansvar för driftgruppen
  • budget- och resultatansvar i samråd med förvaltare/affärsenhetschef
  • uppföljning av fastigheternas energiutfall
  • identifiera och medverka i energiprojekt
  • planera och upphandla underhållsåtgärder och reparationer
  • myndighetsbesiktningar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält i ett av Sveriges största fastighetsbolag. Du kommer till ett kontor där det händer mycket. Vi både förvaltar, utvecklar och bygger nytt. Vi har ett starkt varumärke med mycket kundfokus, god anda och du ges stora möjligheter att påverka inte bara din egen vardag utan även verksamheten i stort. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person

Du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet från att leda driftorganisationer inom fastighetsbranschen. Du har ett starkt intresse för energifrågor och teknik i fastigheter. Som person är du drivande, har lätt för att samarbeta och gillar struktur och ordning och reda. Vi värdesätter en coachande ledarstil där du situationsanpassar ditt ledarskap och har ett prestigelöst förhållningssätt med gott omdöme.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 6 oktober 2019. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.   


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm