Våra tjänster

Driftchef

Motiveras du av möjligheten av att vara med och påverka en verksamhet och att utveckla dina medarbetare? Gillar du att ha en nära kundkontakt? Till Coor söker vi nu en driftchef med ansvar för ett antal kunder med placering i Stockholm. I rollen ges möjligheten att arbeta med olika typer av uppdragsgivare och avtal samt ett varierat fastighetsbestånd. På Coor erbjuds du möjligheten att utvecklas i ett innovativt företag där nya idéer och affärsmöjligheter välkomnas och servicekänslan och ambitionsnivån är hög. Låter detta intressant? Då är detta kanske rätt roll för dig!

Om tjänsten

Som driftchef tillhör du kontraktet Mälardalen. I rollen blir du chef över ett team av drifttekniker och driftledare vars ansvar är att säkerställa en fungerande fastighetsdrift i enighet med uppsatta avtal. Som driftchef har du ansvaret för kontakten med kunderna vad gäller rapportering av att leveransen är i enighet med avtalen.

I rollen ingår det bland annat:

  • Personalansvar för driftgruppen med styrning, såsom att stötta och utveckla teamet i rätt riktning
  • Ekonomiskt ansvara för din verksamhet och skapa kostnadseffektivitet
  • Delaktig i att ta fram och implementera effektiva arbetssätt och processer
  • Månatlig kundkontakt och avrapportering till kunderna gällande gruppens service leveranser
  • Initiera förbättringsprojekt och arbeta med verksamhetsutveckling
  • Affärsutveckla befintliga och nya kundrelationer

Rollen innebär mycket kundkontakt vilket ställer krav på en hög servicekänsla. Miljön präglas även av vidareutveckling och förbättringstänk, vilket gör att vi efterfrågar en person som vill vara med på den resan. I gengäld erbjuder Coor en långsiktig arbetsgivare med många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har en god förståelse för hur fastighetsteknik. Du har arbetat i en ledande roll i en liknande bransch, gärna hos en driftentreprenör, i minst 2–4 år. Vi har inget krav på ett tidigare formellt personalansvar men du behöver ha erfarenhet av att leda andra framåt, exempelvis i en teamansvarig roll eller som projektledare.

Vi ser att du har en teknisk eftergymnasial utbildning. Du uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både skrift och tal.

B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har en glöd och energi i ditt arbete. Du agerar serviceinriktat och professionellt i dina kundrelationer och tar gärna dialogen i viktiga frågor med kund. Du agerar proaktivt, är lyhörd och tydlig i din kommunikation med såväl kunder som medarbetare. Du har förmågan att hitta lösningar på problem och drar dig inte för att vara hjälpsam i det dagliga arbetet. Du trivs i föränderliga miljöer och drivs av viljan att förbättra.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Coor med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på “ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Susanna Hörler på 08-120 50 420. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Driftchef, driftledare, fastighetsteknik, styr-och regler, fastighetsautomation

Om Coor Service Management

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.

Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor startade sin verksamhet 1998 och är sedan juni 2015 noterat på Nasdaq Stockholms-börsen. Bolaget har cirka 10 000 medarbetare främst i Sverige, Danmark, Norge, och Finland, och en årsomsättning på cirka 7 700 MSEK.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm