Våra tjänster

Centrumchef

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Centrumchef som brinner för sitt uppdrag. 

Vi söker Västra Götalands bästa Centrumchef till Elins Esplanad i Skövde 

Vill du jobba på ett av Sveriges bästa köpcenter som växer och utvecklas för att möta morgondagens konsumenter? Har du även kunskaper inom Retail/Handel och är duktig på marknadsföring samt att bygga och vidareutveckla ett varumärke? Då kan du vara den vi söker!  Du kommer att vara en nyckelperson för Elins Esplanads fortsatta framgångsresa. Det kommer att bli en spännande resa och du som får denna roll har alla möjligheter att vara med och påverka samt bidra till utvecklingen. Du kommer att vara Elins Esplanads ansikte utåt vad gäller både extern och intern marknadsföring. 

Topprankat i Skövde

Elins Esplanad blev utnämnt till Sveriges bästa City köpcentrum 2017 och är Skaraborgs egen arena för shopping. Här på kommande 29.000 kvm kommer besökarna kunna strosa mellan ca 50 butiker, caféer och restauranger. Med sitt centrala läge lockar det tillgängliga köpcentrumet nästan 4 miljoner besökare per år och är Skaraborgs största besöksmål. Intresset för att etablera nya butiker är mycket stort och hyresgäster som redan är här har bara lovord att säga om köpcentrumet. I september 2018 var det stor premiär för första etappen av två med invigning av 6 nya hyresgäster där besökarna fick ett smakprov av den kommande förnyelsen av samtliga ytskikt och en stor uppfräschning av miljöer. 

Elins Esplanad ägs av Eurocommercial Properties som är en av Europas mest erfarna och långsiktiga köpcentrumägare, med en fastighetsportfölj bestående köpcentrum, citygallerior och volymhandelsfastigheter i Frankrike, Italien och Sverige. Eurocommercial har flertalet gånger utnämnts till bästa retail hyresvärd i Sverige.  Eurocommercial äger följande köpcenter förutom Elins i Sverige: Bergvik, Karlstad, Grand Samarkand, Växjö, Ingelsta Shopping, Norrköping, C4 Kristianstad, Hallarna Halmstad, Valbo köpcenter Gävle, Moraberg, Södertälje. Dessutom ägs ett antal köpcenter i både Frankrike, Italien och Belgien

Din roll

Nu söker vi dig med stort engagemang som brinner för att den dagliga verksamheten i centrumet ska fungera optimalt, för att hyresgästerna har bästa möjliga förutsättningar till att bedriva framgångsrik handel samt att besökarna trivs och återkommer. Du skall aktivt arbeta för att utveckla och förvalta Elins Esplanad tillsammans med Marknadskoordinatorn i enlighet med fastighetsägarens målsättning i aktuellt förvaltningsavtal, stärka centrets konkurrenskraft på marknaden och verka för en ökad omsättning och ett ökat antal besök. I rollen skall du aktivt arbeta för att bibehålla och utveckla goda relationer med uppdragsgivare och hyresgäster.

Dina ansvarsområden är bland annat följande 

Som Centrumchef arbetar du tillsammans med marknadskoordinatorn för att på bästa sätt förvalta och utveckla köpcentrumet i enlighet med kundens målsättning i aktuellt förvaltningsavtal. Det kräver engagemang och en utpräglad förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som kunder och andra intressenter.

Ditt arbete innebär att kontinuerligt bedriva kundvård gentemot kunder och hyresgäster. Du coachar butikerna i syfte att gynna omsättningen.

 • Varumärkes byggande och marknadsföring av Elins såväl internt i centret som externt
 • PR inklusive regelbunden kontakt med media
 • Ansvar för centrumens förvaltning, strategiska utveckling och resultat
 • Hyresgästkontakter
 • Medverka till att öka centrats besök och omsättning
 • Att på ett kreativt sätt skapa, utveckla och genomföra marknadsföring och aktiviteter som bidrar till en ökad kundtillströmning.
 • Personalansvar för centrumledningsteamet och att vara en positiv ledare som skapar en god stämning för handel bland hyresgäster och dess personal.
 • Månads- och årsvis ekonomisk rapportering till kund såsom budget och prognos
 • Kontaktperson gentemot hyresgäster i avtalsfrågor
 • Rapportera och analysera hyresnivåer, driftskostnader, nyckeltal samt omsättnings- och besöksutveckling
 • Representera Elins Esplanad i kontakt med kommunen och andra intressenter i regionen  avseende fastighetsägarfrågor.
 • Bevaka utvecklingen av handel på lokal, regional och nationell nivå

Din profil 

Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller motsvarande. Flerårig erfarenhet av detaljhandel är meriterande och du får gärna tidigare ha arbetat som centrumchef. Har du även erfarenhet av fastighetsbranschen samt kunskaper är det meriterande men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är öppna för olika typer av bakgrund. Det viktigaste är att du är engagerad, relationsskapande och affärsmässig samt att du tycker att tjänsten låter som en drömroll.

För att lyckas i rollen måste du trivas i en föränderlig miljö, gilla att få nya utmaningar och vara beredd på att gå in helhjärtat i rollen och satsa långsiktigt. Vi ser att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och drivs av att arbeta i team och att utöva ett gott ledarskap. Du arbetar strukturerat – planerar, organiserar, driver och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, samt sätter upp och håller deadlines.

Din värdegrund 

Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt Newsec 

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter det här som någonting för dig? 

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i Skövde på Elins Esplanad. Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Jäderberg på 070-66 00 124 alternativt mats.jaderberg@newsec.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via mail pga av GDPR. 


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm