Våra tjänster

Centrumchef

Bolaget:

Cavendo är ett Investment Management-bolag baserat i Stockholm. I partnerskap med institutionella investerare genomför Cavendo fastighetsinvesteringar primärt i Stockholm och Helsingfors, Finland. Bolagets medarbetare har lång erfarenhet av förvärv och förvaltning av kommersiella fastigheter i Norden. Vi driver utveckling och förvaltning med egen kompetent och engagerad personal.

Om uppdraget:

Cavendo är sedan 2016 en av tre delägare i Heron City i Nordens största handelsplats, Kungens Kurva. Vi söker nu en engagerad Centrumchef med huvudansvar för kundupplevelse och den dagliga ledingen av centrum-teamet.

Heron City är ett 50,000 kvm stort upplevelsecentrum med ca 7 miljoner årliga besökare. Våra hyresgäster består av några av Sveriges största aktörer inom detaljhandel, kombinerat med ett av Stockholms bredaste utbud av underhållning och restauranger/caféer. Verksamheten karakteriseras av kontinuerlig utveckling av kunderbjudandet genom etablering av nya aktörer och affärsutveckling tillsammans med befintliga hyresgäster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

Ett urval av dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Ansvarig för kundupplevelse och kvalité genom att dagligen leda centrum-teamet. Du arbetsleder och samordnar samtliga tjänsteleverantörer i centret, som till exempel teknisk förvaltning, drift, bevakning och städ.
  • Upprätthålla goda relationer och initiera affärsutveckling tillsammans med befintliga hyresgäster, samt aktivt medverka i nyetableringar.
  • Ansvarig för varumärksbyggande och marknadsföringen av Heron City, tillhörande mediainköp, samt koordination av event och samarbeten med hyresgäster för att kontinuerligt öka omsättning och besöksantal i anläggningen.
  • Vara delaktig i upphandling av serviceavtal, samt genomförande och uppföljning av mindre projekt i fastigheten.
  • Medverka och ta ansvar för delmoment i processer för årliga affärsplaner, budget och rapportering.

Som Centrumchef ingår du i ett team på sex personer och är placerad i Heron City. Du rapporterar till ansvarig Asset Manager.

Vem är du?

Som person är du trevlig, professionell och självgående. Du respekterar dina kollegor och kunder. Du har tidigare erfarenhet av liknande tjänster inom fastighetsbranschen, eller från arbetsledande roller inom detaljhandel. Du är van vid att arbeta självständigt och att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, samt har erfarenhet av att planera och prioritera arbeten. Du har sinne för detaljer och är intresserad av att hela tiden driva utvecklingen av en bättre kundupplevelse i ett av Stockholms största och mest dynamiska upplevelsecentrum.

Om oss:

Cavendo är ett företag som präglas av entreprenörsanda. Vi tycker att det är viktigt att du kommer fram med egna förslag och initiativ, och du som anställd förväntas agera professionellt och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Ansökan:

Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, så skicka gärna ditt CV till ap@cavendo.se tillsammans med ett personligt brev så snart som möjligt.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm