Våra tjänster

Byggarbetsmiljösamordnare

Caverion söker Byggarbetsmiljösamordnare till vårt avtal för SL- fastigheter- Solna

Har du bakgrund inom bygg och/eller installationsbranschen med intresse byggarbetsmiljösamordning ? Just nu söker Caverion en BAS-U till vår projektavdelning på ett av våra största uppdrag för SL-fastigheter.

Arbetsuppgifter

Enheten består av ca 40 personer som tillsammans arbetar med drift, underhåll och utveckling av fastigheterna kring Stockholms tunnelbana. I rollen som byggarbetsmiljösamordnare (BAS-U) medverkar du vid riskanalyser i pågående bygg- och installationsprojekt. Du utför skyddsronder i projekt och drift på tunnelbanestationer och depåer samt rapportera dessa och följa upp nödvändiga arbetsmiljöåtgärder. Du får en central del i projektgruppen där du arbetar nära projektledarna och får möjlighet att skapa kontaktytor med både sido- och underleverantörer. Arbetet sträcker sig över hela tunnelbanenätet med utgångspunkt från kontoret på Vretenvägen i Solna.

Kompetens

 • Vi söker dig som har ett par års erfarenhet i bygg/installationsbranschen.
 • Gymnasieutbildning, med fördel inom bygg eller installation
 • Du hanterar svenska i tal och skrift.
 • Du hanterar grunderna i Office (word, excel).
 • B-körkort
 • Utbildning som byggarbetsmiljösamordnare (BAS-U)samt tidigare arbete som BAS-U är meriterande
 • Social kompetens, samarbetsförmåga, ansvarskänsla och struktur är viktiga element i denna roll.

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Varför Caverion?

Caverion erbjuder en flexibel anställning i ett prestigefyllt uppdrag. Hos oss har du mölighet att både växa som person och i din yrkesroll. Med vår breda tekniska plattform finns goda utvecklingsmöjligheter både för dig som ledare och dina medarbetare.

Väx med oss!

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

 • Innovation
 • Samarbete
 • Ansvar
 • Professionalitet
 • Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring eller mejla Caisa Linde, tel. 073-087 74 33, caisa.l.linde@caverion.com

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via epost.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Välkommen med ansökan!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm