Våra tjänster

Business Controller

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i logistikområden i Sverige samt Danmark. Beståndet utgörs huvudsakligen av lager-, logistik-, och handelsfastigheter, samlade kring Sveriges största städer och med närhet till de stora tillfartslederna. Beståndet är indelat i fem geografiska områden: Region Stockholm, Region Syd, Region Väst, Region Småland samt Region Mälardalen/Norr. Corem arbetar aktivt med fortsatt tillväxt och förädling av beståndet, såväl genom transaktioner som egna fastighetsutvecklingsprojekt. Alla investeringar vi gör sker utifrån ett långsiktigt perspektiv. Långsiktighet, korta beslutsvägar och hyresgästfokus är viktiga grunder i vårt arbetssätt. Corem är noterat på Nasdaq Stockholm, MidCap. Läs mer på www.corem.se

Vi söker nu en Business Controller som blir ansvarig för bolagets operativa affärsuppföljning och som ska stötta förvaltningen i utvecklingen av affären.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med gedigen erfarenhet inom arbete som controller. Du gillar högt affärstempo, analys, ordning och reda samt vill arbeta operativt så väl som strategiskt. Du är social och tycker om att ha många kontaktytor. Du har goda kunskaper i affärsstyrning och är intresserad av att utveckla rutiner och processer med hjälp av IT-stöd, samt god Excelvana. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande.

Om tjänsten

Tjänsten innebär personalansvar för controller. Du rapporterar till CFO och ingår i avdelningen för affärsstöd. Du arbetar nära Fastighetschef och övriga i ledningsgruppen, då uppgiften är att stötta affären.

Ansvarsområden och huvuduppgifter

  • Ansvarig för kvartalsvis operativ uppföljning av verksamheten. Uppföljningen sammanställs i styrelserapport.
  • Ansvarig för budget och prognosprocessen, inkluderande planering genomförande och sammanställning av data till en styrelserapport.
  • Ansvarig för att ta fram analyser till stöd för affärsverksamheten.
  • Ansvarig för att utveckla processer och rutiner, med IT som stöd.
  • Delaktig i att ta fram delårsrapporter och årsredovisning.

I denna rekrytering samarbetar Corem med Exclamation Executive Search. Vid frågor vänligen kontakta Marita Ribohn Larsson marita@exclamation.se 0735-215221


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm