Våra tjänster

Boförmedlare

På Svenska Bostäder arbetar du med engagerade, prestigelösa och hjälpsamma kollegor. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens Stockholm samtidigt som du bygger din karriär och har roligt på jobbet. Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete med bra förmåner i ett företag som återigen blivit utsett till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser enligt Great Place To Work.

Boförmedlaren hos Svenska Bostäder har en viktig roll i arbetet med att våra kunder ska uppleva oss “som en hyresvärd borde vara”. I det dagliga arbetet bidrar våra kunniga boförmedlare till att vi har en effektiv uthyrningsprocess och en låg vakansgrad i våra fastigheter.

Som boförmedlare ingår du i ett team med andra boförmedlare där var och en självständigt svarar för uthyrningsrelaterade frågor avseende bostäder, garage och parkeringsplatser samt smålokaler inom distriktet. Du handlägger och godkänner även andrahandsuthyrning, lägenhetsbyten och överlåtelser samt hanterar uppsägning av kontrakt med därtill hörande uppgifter. Du har även en viktig roll i distriktets administrativa arbete bl a behandling av fakturor och kravhantering, även gällande handläggning av inkassoärenden för bostäder och lokaler. 

Vi söker dig som har förmågan att se och möta våra kunders behov och trivs med att ta eget ansvar och prioriterar väl. Du har förmåga att utrrycka dig väl både muntligt och skriftligt samt god administrativ förmåga. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Eftersom Svenska Bostäder arbetar för samhällsnyttan är det viktigt att anställda har ett samhällsengagemang och vill vara i ett sammanhang där vi tillsammans kan göra skillnad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Kontaktpersoner

Sara Rafiq
Boförmedlarchef
sara.rafiq@svenskabostader.se
08-508 37306

Lina Bergström
HR-partner
lina.bergstrom@svenskabostader.se
08-508 37276

Svenska Bostäder bildades 1944 och ägs av Stockholms stad. Hos oss bor 56 000 stockholmare i någon av våra drygt 26 500 hyreslägenheter. Vi äger och förvaltar cirka 4 100 kommersiella lokaler. Vi är cirka 320 medarbetare och har vårt huvudkontor i Vällingby Centrum. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har varit en central aktör i skapandet av det svenska folkhemmet. I över 70 år har vi haft en aktiv roll i byggandet och förvaltandet av bostäder och lokaler i Stockholm.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm