Våra tjänster

Biträdande Förvaltare

Välkommen till en värd full av möjligheter!

Specialfastigheter är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Vi är ett statligt ägt bolag som äger, förvaltar och utvecklar unika fastigheter som kännetecknas av säkerhet i framkant. Vår affärsmässiga och framåtriktade företagskultur bygger på säkerhet, närhet, långsiktighet och samverkan.

Vår organisation bygger på tre affärsområden – Kriminalvård, Försvar och rättsväsende samt Institutionsvård och övriga specialverksamheter. Fastighetsinnehavet har en lokalyta på drygt 1,1 miljoner kvadratmeter med ett marknadsvärde som uppgår till cirka 26 miljarder kronor. Vi är cirka 150 medarbetare och huvudkontoret är delat mellan Linköping och Stockholm. Utöver det har vi kontor i Lund, Göteborg, Örebro och Sundsvall.

2018 placerade vi oss högst i Nyckeltalsinstitutets mätning Attraktiv Arbetsgivarindex. Mätningen beskriver arbetsvillkoren i en organisation genom nio nyckeltal. Specialfastigheter har placering 1 av 235 medverkande organisationer.

Om tjänsten

Vi söker nu en biträdande förvaltare till vår förvaltningsenhet. Du kommer främst att arbeta med våra fastigheter i Västernorrland men förvaltarområdet omfattar även Norrbotten och Västerbotten varför även vissa andra fastigheter kan bli aktuella. Din placeringsort är Sundsvall. Som biträdande förvaltare ingår du i en grupp bestående av ett antal drifttekniker och en förvaltare, som tillsammans har ett totalansvar för den löpande förvaltningen i hela förvaltarområdet.

I nära samarbete med förvaltaren kommer du att ansvara för planering av driften på våra fastigheter och genomförande av underhållsåtgärder enligt underhållsplanen. Det är även din uppgift att säkerställa genomförande och uppföljning av myndighetskrav.

Centralt för rollen är att du har mycket samarbete och kontakt med kunder, kollegor och leverantörer. Du kommer att hålla i kundmöten, handlägga hyresgästanpassningar och verka för en god kunddialog. Tillsammans med driftteknikerna ansvarar du för genomförande och uppföljning av serviceanmälan och säkerställer att vi lever upp till vår önskade servicenivå. Du kommer även att delvis ansvara för den dagliga arbetsledningen. Utöver det kommer du också att vara delaktig i arbetet med kvartalsbokslut, prognos , budget och affärsplan.

För att få en bra inblick i vad en biträdande förvaltare gör hos oss så rekommenderar vi att du tittar på vår film som heter “Jobb och karriär på Specialfastigheter”. Du hittar den här.

Om dig

Vi tror att du är i början av din karriär och har akademisk utbildning med inriktning mot fastigheter alternativt arbetar du idag inom förvaltning med liknande uppgifter. Vi förutsätter även att du är en van IT-användare och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du behöver ha kunskap inom fastighetsekonomi.

Som person söker vi dig som är engagerad, strukturerad och målinriktad. Arbetet inkluderar mycket kontakt med kunder, kollegor och leverantörer, vilket medför att vi ser att du är relationsskapande och har stor servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort för personbil är ett krav.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 3 mars.

I och med att våra hyresgäster bedriver säkerhetsklassad verksamhet och med hänsyn till våra egna höga krav på säkerhet så utför vi en särskild säkerhetsbedömning genom att ta del av utdrag från Polisens belastningsregister samt kompletterar med en säkerhetsintervju. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall en säkerhetsbedömning enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627) §11. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Fackliga företrädare

Akademikerföreningen, Sofia Nilsson, 010-788 62 48
Ledarna, Gustav Tidman, 010-788 62 53
Unionen, Lena Germundsson, tel. 010-788 62 40
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78

Kontaktpersoner

Tomas Edström

Förvaltare

010-788 63 28

tomas.edstrom@specialfastigheter.se

Christina Burlin

HR-chef

010-788 62 03

christina.burlin@specialfastigheter.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm