Våra tjänster

Biträdande förvaltare

Vi söker en biträdande förvaltare som vill vara med och utveckla förvaltningsverksamheten på Ikano Bostad.

Skapa lösningar för en enkel vardag

Som biträdande förvaltare bistår du förvaltaren i de arbetsuppgifter som ingår i förvaltningsuppdraget. Du blir en del av förvaltningsgruppen och rapporterar till förvaltaren. Du har löpande kontakt med hyresgäster, entreprenörer och myndigheter. Dina uppgifter består bland annat av att:

 • Medverka vid in- och avflyttning av lägenheter
 • Registrera underhållsåtgärder i Vitec
 • Handlägga ärenden som gäller lägenhetsbyte, andrahandsuthyrning och överlåtelse samt störningsärenden
 • Handlägga uthyrning av t ex lager/ förråd/ garage och teckna mindre hyresavtal
 • Medverka vid möten med myndigheter/organisationer/ boende
 • Genomföra mindre projekt i samråd med förvaltaren

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano?

Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:

 • Relevant eftergymnasial utbildning inom fastighet/ekonomi/teknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
 • Kunskaper inom hyresjuridik och fastighetsteknik
 • Något eller några års erfarenhet från ett förvaltande bolag
 • Viss förhandlingsvana
 • B-körkort
 • God administrativ förmåga
 • Goda kunskaper i Microsoft Office
 • Kunskaper i fastighetssystemet Vitec är meriterande 

Som person är det viktigt att du är självständig och driver ditt eget arbete, med en förmåga att bygga relationer både internt och externt. I rollen är det viktigt att vara relationsbyggaren som trivs med många olika kontaktytor såsom kunder, entreprenörer och internt med kollegor. Det är viktigt att du är lyhörd och duktig på att kommunicera både i tal och skrift. Rollen kräver att du är lösningsorienterad och affärsmässig i ditt sätt att arbeta. Att ha många bollar i luften och arbeta i högt tempo är något som lockar dig.

Det är mycket viktigt att du delar våra värderingar; att arbeta tillsammans, med sunt förnuft och enkelhet och att våga gå vår egen väg. Vi har fastigheter med hyresgäster från många olika kulturer och en öppen och nyfiken inställning till människor är därför en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Bli en del av oss

Tjänsten är en provanställning på sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning med start så snart som möjligt och med placering i Stockholm. Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 oktober 2019. Rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag.

Mer information om tjänsten kan ges av förvaltare Jacob Domingos, tel: 010-3304105, e-post: jacob.domingos@ikanobostad.se.

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se/jobba-hos-oss

Vi vill ha din ansökan senast den 2019-10-18.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm