Våra tjänster

Biträdande fastighetschef

Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik söker en Biträdande fastighetschef för trafikområdena i Stockholms län. Busstrafiken drivs och utvecklas under varumärket SL i samarbete med vår uppdragsgivare Trafikförvaltningen, Region Stockholm.

Arbetsuppgifter

I din roll som Biträdande fastighetschef ansvarar du för att samordna, planera och följa upp fastighetsförvaltningen i Stockholm där Nobina är trafikutövare. Du ansvarar för att åtaganden som berör fastighet i trafikområdena uppfylls enligt avtal och myndighetskrav. Du ska säkerställa löpande riskanalys avseende fastigheter, analysera och ta fram förbättringsförslag på material och metod. Du ska även upprätthålla förebyggande underhåll enligt plan så att underhållsskuld inte byggs upp. Du kommer arbeta med totalförvaltning av depåer och terminaler i Stockholms län.

Du har befogenheter att utifrån din arbetsbeskrivning vidta åtgärder som krävs för att leda och fördela arbetet mot givna mål för att främja företagets utveckling. Åtgärder skall alltid ske i enlighet med lag och avtal och Nobinas värderingar och Ledarkriterier.

Som biträdande fastighetschef kommer du ha personalansvar för åtta medarbetare som arbetar på olika orter i Stockholm. Du kommer att utgå ifrån Solna men kommer att vara närvarande i våra trafikområden i Stockholms län några dagar i veckan.

Krav

Du ska ha arbetat med fastigheter och förvaltningsfrågor under några år och är trygg i din kunskap.
Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Meriterande erfarenhet

Vi ser gärna att du har arbetat med upphandlingar och driva projekt.
Det är värdefullt för oss om du har tidigare erfarenhet av att leda och utveckla team.
Det är meriterande med erfarenhet från tekniska system såsom värme, ventilation, kyla, styr och regler.

Du kommer ha ett nära samarbete med fastighetschefen som du även kommer rapportera till.

Utbildning och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har en lämplig eftergymnasial utbildning inom fastighet och/eller förvaltning.

Som person är du en nyfiken, prestigelös, kommunikativ, affärsmässig och strukturerad. Du har en god prioriteringskapacitet och förmåga till helhetsperspektiv. Du har lätt för att skapa relationer och nätverk, är van att ta egna initiativ och arbetar både självständigt och i team.

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med individuell lönesättning.

Frågor gällande rekryteringsprocessen:

Moa Darabi,
Fastighetschef
E-post: moa.darabi@nobina.se
Tel. 0841036854

Facklig kontaktperson:
Pia Koponen
E-post: pia.koponen@nobina.se
Tel. 0704165408

Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: 2019-09-30
Urval sker löpande.

Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm