Våra tjänster

Besiktningsman

Är du Tyresö Bostäders nästa besiktningsman?

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och vill arbeta med besiktning av bostäder? Vi behöver komplettera vårt underhålls- & besiktningsteam med en noggrann, strukturerad och kunnig besiktningsman. Om du dessutom gillar ett rörligt arbete där varje dag erbjuder många och varierande uppdrag och där du under eget ansvar prioriterar och styr din tid, så är det här ett jobb för dig!

Om Tyresö Bostäder

Tyresö Bostäder AB är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter och vi gör det med visionen att Tyresö ska vara en plats där människor vill leva och bo. Som hyresvärd arbetar vi därför ständigt med hela upplevelsen, både den inomhus och den utomhus. Vår tanke om att skapa boendeglädje innebär att våra fastigheter och bostäder är attraktiva och passar för hyresgästernas behov tillsammans med en yttre miljö som är trygg och känns trevlig. Mer information om Tyresö Bostäder hittar du på www.tyresobostader.se.

Om jobbet som besiktningsman

Hos Tyresö Bostäder AB innebär arbetet som besiktningsman att självständigt utföra besiktningar av lägenheter vid omflyttning samt planera, koordinera och beställa återställningsarbetet av de aktuella lägenheterna. Du ansvarar för att kontrollera ytskikt och utrustning samt bedömer om eventuella reparationsarbeten är fackmannamässigt utförda. Under besiktningen görs noggrann dokumentation av besiktningsresultatet i VITEC och kunden informeras om och faktureras för eventuellt tidigarelagt underhåll. Då ansvaret för återställandet ingår i ditt arbete behöver du ha en organisatorisk förmåga och kunna göra ekonomiska bedömningar när du beställer åtgärderna. Tidsmässigt lägger du ungefär hälften av din arbetstid på besiktningar och hälften på koordinering av återställningsarbeten.

Om dina kunskaper

För att bli framgångsrik i rollen som besiktningsman har du

  • minst gymnasieutbildning,
  • gärna en vidareutbildning till besiktningsman,
  • flerårig erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen,
  • administrativ kunskap, gärna med vana av VITEC,
  • B-körkort

Det viktigaste är dock dina erfarenheter, ditt intresse och din generella kunnighet kring fastigheter. Kanske har du en annan tjänst idag men vill utvecklas till besiktningsman?

Om dig

Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga då tjänsten innebär många kontakter, såväl interna som externa. För att lyckas behöver du också vara kreativ, lösa problem och vidta åtgärder med utgångspunkt i regler och lagar från fastighetsbranschen samt de interna regelverk som formar Tyresö Bostäders långsiktiga underhållsstrategi. Du är flexibel, van att arbeta självständigt och har både förmåga och kunskap att snabbt fatta de rätta besluten utifrån givna ramar.

Vad du får

Du får i ditt närmaste team arbeta tillsammans med en rutinerad och trygg besiktningsman som fokuserar på våtrums- och skadebesiktningar samt en skicklig och strukturerad projektledare som driver större underhållsprojekt. Hos oss finns alltid möjligheten att gå utbildningar som utvecklar dig i din roll. Vi har bra villkor och kollektivavtal. Då vi är en relativt liten organisation, med ca 45 kollegor, är det nära till ledningen och en hög grad av samarbete och respekt för varandras kompetenser finns. Här gör alla skillnad och våra prestationer märks. Vi är stolta och månar om vårt fina bostadsbolag och vad vi tillsammans gör för alla som bor i våra fastigheter. Och du, Tyresö ligger knappa 20 minuters bussresa från Söder i Stockholm. Välkommen till oss!

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Provanställning i 6 månader tillämpas. Frågor kring tjänsten och Tyresö Bostäder besvaras av vår besiktningsman Björn Storm, bjorn.storm@tyresobostader.se

Frågor kring tjänsten och Tyresö Bostäder besvaras av vår besiktningsman Björn Storm, bjorn.storm@tyresobostader.se eller vår projektledare Pernilla Bouveng, pernilla.bouveng@tyresobostader.se

Välkommen att mejla din ansökan till vår rekryteringspartner, Ylva Nyhlén, info@sparringpartner.one 

Märk ansökan ”Besiktningsman”. Sista ansökningsdag är den 24/3.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm