Våra tjänster

Associate

Associate, real estate private equity

Fastighetsfondbolaget Mengus söker en affärsmässig Associate. Rätt person erbjuds en unik tjänst till ett entreprenöriellt bolag som verkar i en institutionell miljö. Fastighetsbranschen kombineras med finansbranschen och du blir en nyckelperson i teamet.

Mengus har precis lanserat sin fjärde fond som bygger vidare på de tidigare framgångsrika fonderna. Nya fastigheter ska förvärvas och fokus är fortsatt kontorsfastigheter i Stockholm med utvecklingspotential.

Den utlysta tjänsten är på heltid med placering på bolagets kontor på Biblioteksgatan 25 i Stockholm. Du rapporterar till bolagets VD och arbetar tillsammans med hela teamet och med samtliga discipliner. Du kommer på så sätt att lära dig om såväl fastighetsinvesteringar, fastighetsägande/-utveckling som förvaltning av onoterade fastighetsfonder.

Huvudsakliga arbetsområden

  • Förvärvs- och försäljningsprocesser
  • Marknads-, bolags- och fastighetsanalyser
  • Fondförvaltning, finansiell uppföljning och rapportering
  • Värdeskapande i portföljbolagen

Kvalifikationer och önskad kompetens

  • 1-4 års erfarenhet från fastighets-, konsult- eller finansbranschen
  • Civilingenjörs-, civilekonom- och/eller juristexamen från ett ledande universitet och med goda betyg
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift och med god stilistisk förmåga
  • Analytiskt och numeriskt duktig, erfarenhet från modellering är meriterande

För att trivas i rollen bör du uppskatta ansvarstagande samt en kreativ företagskultur. Det är högt både i tempo och tak och du har möjlighet att ta egna initiativ och påverka både din egen och bolagets utveckling. Du är prestigelös, noggrann och driven.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Johan Magnusson, tel. 072-248 65 31 eller mail, jmagnusson@boardtalk.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Mengus

Mengus är ett fastighetsfondbolag specialiserat på investeringar i kontorsfastigheter i Stockholm med utvecklingspotential. Mengus förvaltar fastighetsfonderna Mengus 2016 och Mengus 2019 för institutionella investerare. De tidigare fonderna Mengus 2005 och Mengus 2011 är avyttrade med mycket god avkastning.

Läs mer på www.mengus.se.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm