Våra tjänster


Är du Atrium Ljungbergs nästa Trainee?

Vi tar bara in en Trainee om året, men den personen ger vi allt!

Som trainee får du under två års tid en skräddarsydd väg in i företaget genom att arbeta på våra affärsområden: Fastighet, Projekt, Affärsutveckling samt Transaktion & Leasing. En unik möjlighet att lära känna Atrium Ljungberg som bolag men även att skapa dig en ökad förståelse för samhällsbyggande i stort och hur vi på Atrium Ljungberg bygger Vår stad – en stad där alla vill leva!

Närmar du dig slutet av dina studier inom samhällsbyggnad och vill jobba på ett framgångsrikt fastighetsbolag som skapar levande och hållbara stadsmiljöer? Missa inte chansen att söka till vårt traineeprogram 2019 redan idag!

Om traineeprogrammet

Traineeprogrammet innebär att du under två år kommer att rotera på ovan nämnda affärsområden och arbeta en period på fem olika placeringar, det vill säga inom förvaltningen (Fastighet), projekt, affärsutveckling, leasing och även transaktion. Detta för att du ska få en inblick i och förståelse för vår organisation och hur respektive affärsområde bidrar i vårt arbete att skapa attraktiva och hållbara stadsdelar. Du får ta dig an varierande arbetsuppgifter och spännande projekt där du uppmuntras och förväntas bidra med nytänkande och innovativa idéer. Läs gärna vad våra nuvarande traineer, Johanna och Julia-Olina, gör om dagarna på Traineebloggen och deras Instagram @atriumljungbergtrainee.

Du erbjuds en tillsvidareanställning redan från start och målet med traineeprogrammet är att du ska växa tillsammans med Atrium Ljungberg för att vid programmets slut vara redo att ta dig an en ordinarie roll i bolaget. Som trainee kommer du att få ta del av coachning och vägledning från både en mentor som följer dig under hela din tid som trainee och en handledare på respektive placering. Detta för att bidra till din personliga utveckling och ge dig bästa möjliga förutsättningar för en fortsatt lyckosam karriär hos Atrium Ljungberg.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som läser sista terminen av dina studier inom samhällsbyggnad, antingen läser du civilingenjörsprogrammet Samhällsbyggnad alternativt en mastersutbildning inom samhällsbyggnad.

Du har ett stort intresse för fastighetsbranschen och delar vår passion för hållbar stadsutveckling och stadsinnovation.

Du har även goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då den dagliga kommunikationen hos Atrium Ljungberg sker på svenska.

Personliga egenskaper

Som person söker vi dig som är flexibel, relationsskapande och som uppskattar att samarbeta med andra. Du har en god organisationsförmåga samt ett eget driv att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser även att du är kreativ, analytisk och nytänkande samt kommer gärna med innovativa idéer och inspel. Du har ett stort mått av nyfikenhet och räds inte att ta dig an nya arbetsuppgifter och problemställningar. Som trainee möts du ständigt av nya utmaningar, och det gillar du!

Atrium Ljungberg är ett värderingsstyrt bolag och allt vi gör genomsyras av värderingarna; långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande. Vi söker därför dig som kan identifiera dig med våra värderingar och som ser att du kan arbeta och agera i enlighet med dessa i rollen som trainee.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast 11/3-2019.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail men om du önskar mer information eller har frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR Business Partner Emelie Gustafsson på emelie.gustafsson@al.se.

Vill du prata med en trainee? Skicka ett e-mail till trainee@al.se så ringer Johanna eller Julia-Olina upp dig för att berätta mer om deras vardag som traineer på Atrium Ljungberg.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm