Våra tjänster

Analytiker/Associate

Real Estate – Stockholm

För rätt person erbjuder Savills positionen som Analytiker/Associate inom bolagets satsning mot att bli den ledande rådgivningsaktören på den svenska fastighetsmarknaden. Bakom satsningen står några av branschens mest namnkunniga personer inom transaktionsrådgivning.

Om tjänsten

Savills söker en resultatorienterad person med ett genuint intresse för fastigheter och affärer. För att trivas i rollen bör du vara social, professionell, noggrann och ha en prestigelös attityd samt uppskatta att arbeta i team. Är du dessutom initiativrik och intresserad av den internationella fastighets- och transaktions­marknaden kan du vara den Savills söker.

I rollen med fokus mot den svenska och nordiska marknaden ingår du i ett starkt team och tillsammans med medarbetarna på Investment får du en central roll i allt ifrån initial strategisk rådgivning till genomförd transaktion i samband med köp- och säljrådgivningsuppdrag. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Strategisk och operativ rådgivning till fastighetsbolag
 • Bistå vid affärsgenerering och framtagande av presentationsmaterial
 • Insamling och analys av information samt produktion av skriftligt försäljningsmaterial
 • Analys av bolag, fastigheter, marknader samt kassaflöden
 • Delta i kundmöten samt att genomföra visningar av fastigheter
 • Ansvara för datarumshantering m.m.
 • Samverka med övriga affärsområden inom Savills för att möjliggöra helhetsperspektiv i vår rådgivning gentemot våra uppdragsgivare

Kvalifikationer och önskad kompetens

 • Kandidat alternativt Masterexamen inom ekonomi och/eller Civilingenjör med inriktning mot fastighetsekonomi och/eller finansiell ekonomi
 • 1-5 års relevant erfarenhet av fastighetstransaktioner från fastighetsägare eller annan fastighetsrådgivare
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift; såväl på svenska som på engelska
 • Mycket goda kunskaper i MS Office
 • Förmåga att hantera, analysera och bearbeta stora mängder data i Excel

Din ansökan

Ta chansen att söka dig till en kompetent fastighetsrådgivare! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Frida Carlsson (tel. 070-790 29 30 eller fcarlsson@boardtalk.se) alternativt Ola Everhed (oeverhed@boardtalk.se) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Savills

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 35 000 anställda och över 600 kontor i 60 länder runt om i världen.

I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning samt bygg- och projektledning.
Läs mer på
www.savills.se

http://en.savills.se/_news/article/110567/272978-0/12/2018/savills-sweden-aiming-to-build-the-leading-capital-markets-team-in-the-country

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm