Våra tjänster

Analytiker

Analytiker till Capital Markets, Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en analytiker till affärsområdet Capital Markets med placering i Göteborg. Som analytiker har du ansvaret för att samla in, strukturera samt kritiskt granska fakta om aktuella fastigheter och marknader. Du kommer även att analysera samt värdera fastigheter och fastighetsbestånd för att sedan sammanställa fakta i olika presentationer, ofta i samarbete med vår interna marknadsavdelning. En stor del av arbetet innebär att stödja projektledare i transaktioner med att upprätta prospekt och vara delaktig i spännande sälj- och köptransaktioner. Tjänsten kräver en person med samarbetsförmåga, känsla för service och som gillar siffror och Excel. Gärna att man har grafiskt intresse och kan presentera material på tilltalande sätt.

Capital Markets team består av totalt 12 personer där 8 personer är placerade i Stockholm och 4 i Göteborg. Vi arbetar tätt mellan kontoren.

Bakgrund och egenskaper

Du har relevant högskoleutbildning och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Personliga egenskaper vi värderar är analytisk förmåga, sinne för noggrannhet samt att du är ambitiös och driven.

Du bör ha mycket god datorvana, främst i Officepaketet med tyngdpunkt på Excel och PowerPoint men gärna även InDesign.

Vi tror att rätt person:

  • är en lagspelare som gillar att samarbeta med olika människor
  • är initiativrik och engagerad
  • tycker om utmaningar och vill lära sig
  • är ödmjuk, lyhörd och noggrann

Vi erbjuder

En spännande roll i ett globalt företag som befinner sig i en expansionsfas i Sverige. Colliers erbjuder en rolig arbetsplats med god sammanhållning och fantastiska kollegor.

Om Colliers

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vi finns i 68 länder och har över 15 000 anställda. Här i Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och är drygt 35 fastighetskonsulter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers erbjuder transaktionsrådgivning, uthyrning, Corporate Solutions (hyresgästrådgivning) samt förvaltning.

I Colliers företagskultur uppmuntras människor att tänka annorlunda, dela goda idéer och skapa effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare. Colliers medarbetare söker efter orealiserad potential, utmanar sig själva att se saker annorlunda och uppnår resultat som överträffar kundernas förväntningar. Allt detta är naturliga effekter av vår företagskultur som speglar sig i våra fyra värderingar; Service, Expertis, Glädje och Gemenskap.

Ansökan

Maila personligt brev och CV till: joachim.svedberg@colliers.com. Skriv i ”Analytiker” i ämnesraden.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Placeringsort: Göteborg, Nils Ericsonsgatan 17.
Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Joachim Svedberg, Regional and Capital Markets Director 0702-62 26 06
joachim.svedberg@colliers.com

Rebecka Norberg, Affärsområdeschef Capital Markets 073-807 31 32
rebecka.norberg@colliers.com


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm