Våra tjänster

Affärsutvecklare

Kort om tjänsten

Catena söker en ny affärsutvecklare som får möjlighet att bli en del av ett fastighetsbolag med en tydlig tillväxtstrategi. Som affärsutvecklare har du till uppgift att identifiera, initiera och vara delaktig i alla delar av Catenas affär; från förvärv av mark och/eller fastighet, fram till byggnation, ägande och förvaltning. Du rapporterar till Catenas VD och har ett omfattande samarbete med kollegor i regionerna Malmö, Helsingborg och Göteborg/Jönköping. Vi ser gärna att du har din bas i Helsingborg men även andra alternativ är tänkbara.

Om verksamheten

Catena är ett modernt, börsnoterat fastighetsbolag som på ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien. Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.

Mer om tjänsten

Som affärsutvecklare i Catena arbetar du bl.a. med följande:

  • Självständigt och i samarbete med kollegor initiera, driva och genomföra affärer
  • Skapa ett stort kontaktnät både internt inom Catena och externt med relevanta samarbetspartners/kunder
  • Hålla dig uppdaterad kring vad som händer på marknaden i syfte att identifiera och utveckla relevanta affärsmöjligheter – detta arbete sker både via externa nätverk och genom arbete i fastighetssystem m.m.
  • Vid nybyggnation arbetar du aktivt med att hitta nya hyresgäster
  • Skapa nya koncept och affärsmöjligheter
  • Uppsökande verksamhet för att kartlägga behov

Din profil

För att lyckas i rollen krävs minst 10 års erfarenhet av självständigt och proaktivt arbete med att driva affärer inom fastighetsbranschen alternativt från närliggande bransch såsom exempelvis logistikföretag. Det är också tänkbart att ha en bakgrund som projektledare inom byggbranschen, projektering på arkitektbyrå, mäklare eller konsult inom fastighetsbranschen eller liknande.

Du har troligen en akademisk utbildning inom ekonomi, juridik, lantmäteri eller motsvarande.

Rollen som affärsutvecklare ställer krav på ett stort inre driv – du beskriver dig gärna som en sälj- och marknadsinriktad person som är duktig på att bygga kontaktnät och skapa möjligheter. Du har tålamodet och uthålligheten som krävs för att arbeta strategiskt och långsiktigt. Du är också något av en entreprenör.

För att vara rätt person för Catena är det viktigt att du är en prestigelös lagspelare som har förmåga både till samarbete och självständigt arbete.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Malin Nissen, 042-17 66 13 alternativt malin.nissen@dreamwork.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm