Våra tjänster

Affärsenhetschef med teamet och affärerna i fokus

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler och utvecklar bostäder i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag och boende. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster.
Klövern i Linköping är kommunens största fastighetsägare med ca 300 000 kvm fördelat på kontor, handel, lager och skolor.

Vi söker en affärsenhetschef med teamet och affärerna i fokus till Klövern i Linköping

Trivs du med att arbeta i en utvecklingsorienterad miljö och gillar du när det händer mycket? Tycker du om att utveckla medarbetare, teamet och göra affärer? Vi söker nu en kund- och affärsdriven ledare till Linköping som gillar att vara i händelsernas centrum. Det kanske är du?

Tjänsten

Som Affärsenhetschef ansvarar du för att utveckla medarbetare, gruppen och fastighetsbeståndet, förse kunder med service och support samt positionera varumärket och representera Klövern i Linköping. Affärsenhetens verksamhet omfattar uthyrning, fastighetsförvaltning, energi, miljö, projekt samt hyresgästservice. Ditt team består av fjorton medarbetare och fokus ligger på kommersiella lokaler. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Leda och planera affärsenhetens verksamhet med personal-, budget- och resultatansvar, inkluderande löpande uppföljning av verksamheten
  • Leda uthyrningsverksamheten
  • Leda marknadsförings- och kundarrangemang
  • Leda miljö- och energiarbete
  • Delta i hyresförhandlingar med befintliga/nya ”större” hyresgäster. Arbetet kan både avse ny- respektive omförhandlingar
  • Aktivt strategiskt säljarbete gentemot kommunen och myndigheter
  • Motivera och leda medarbetarna mot uppställda mål, värdegrund och uppförandekod genom att informera, delegera, utveckla och ge feedback på prestation

Du ingår i regionens ledningsgrupp och tjänsten utgår från vårt kontor i Linköping.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält i ett av Sveriges största fastighetsbolag. Klövern förvaltar, utvecklar och bygger nytt och det händer mycket både i kommunen och inom affärsenheten. Vi har ett starkt varumärke med stort kundfokus, god anda och du ges stora möjligheter att påverka inte bara din egen vardag utan även verksamheten i stort. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person

Du har eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, och du är en affärs- och kundorienterad ledare. Du har ett starkt intresse för ledarskap, gillar fastigheter, människor och du är bra på att förhandla. Kanske kommer du från branschen. Som person är du drivande, har lätt för att samarbeta och är trygg i dig själv. Vi värdesätter en coachande ledarstil där du situationsanpassar ditt ledarskap och har ett prestigelöst förhållningssätt med gott omdöme. Du blir Klöverns ansikte utåt i Linköping och bygger långsiktiga relationer med våra intressenter.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 6 mars 2019. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm