Våra tjänster

VVS-specialist med inriktning energi

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 79 miljarder och en omsättning på 5,8 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 18 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på www.akademiskahus.se

VVS-specialist med inriktning energi till Lund

Vill du jobba med VVS-tekniska frågor i ett av landets mest spännande fastighetsbolag med tekniskt avancerade byggnader? Vill du bidra med din kompetens och initiativ till förbättringar och till långsiktig, hållbar utveckling – och själv få möjlighet att utvecklas? Läs vidare!

Din roll innebär att arbeta med VVS-relaterade frågor kopplade till våra fastighetsområden och projekt. Våra byggnader har ofta komplicerade ventilationslösningar och detta i kombination med våra ambitiösa energieffektiviseringsmål tror vi kan sporra och intressera dig. Med din kompetens utgör du ett stöd i driftrelaterade VVS-frågor och i att utveckla affären och kundrelationen samt i våra spännande projekt. Du medverkar i strategisk utveckling för utbyggnad och underhåll.

Vi tror att du dessutom är framåtriktad med intresse av att bevaka lokal marknad, ny teknisk utveckling och lagstiftning för att kunna arbeta proaktivt och sprida kunskap i organisationen och fungera som stöd vid byggprojekt och upphandling.

I din roll samarbetar du med förvaltningsområdets driftorganisation, projektorganisationen samt VVS-, el- och styringenjörer, även på andra orter.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet som VVS-ingenjör, eller i en motsvarande roll, gärna med erfarenhet från fastighetsbranschen. Du är ingenjör inom VVS-teknik eller har motsvarande relevant utbildning. Du bör ha god kunskap om avancerad ventilationsteknik och gärna erfarenhet av energieffektiviseringsåtgärder. Viktigt är även att du har arbetat i projektform och gärna erfarenhet av projektering. Vi förutsätter att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift samt är van användare av Office-paketet.

Som person är du strukturerad och självgående. Du är utvecklingsorienterad och ser förbättringsmöjligheter. Eftersom rollen innebär samverkan med både förvaltnings- och projektorganisationen och med kunder/hyresgäster är det avgörande att du har god samarbetsförmåga, är prestigelös och kommunikativ. Vi värdesätter också affärsmässighet.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en ansvarsfull roll som innebär många kontaktytor. Vi är en organisation med korta beslutsvägar där lönsamma och miljöriktiga idéer uppmuntras. Vi erbjuder förmånliga villkor och vi är dessutom ett trevligt, prestigelöst team som sitter i trivsamma lokaler på campusområdet i Lund. Tjänsten ingår i grupp Energi och teknik bestående av 10 personer.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål – att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Placering
Lund

Kontakt
Rekryteringsansvarig Sofie von Homeyer, Chefspoolen, på 0709-24 87 98

Rekryterande chef Li Lövehed, Akademiska Hus, på 046-31 13 29 för tekniska frågor

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 21 januari 2018.

Du ansöker på chefspoolen.se via lediga tjänster ANSÖK


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm