Våra tjänster

Vikarierande Fastighetsförvaltare

Vill du vara en del av pastoratkansliet i Lund och få chansen att förvalta de drygt 40 byggnader som tillhör Lunds Pastorat? Då ska du läsa vidare!

Vi söker nu en Fastighetsförvaltare för ett föräldravikariat om ca ett år. Som Fastighetsförvaltare hos oss rapporterar du till vår Fastighetsingenjör och jobbar nära vår fastighetstekniker. Du kommer att ha kontakt med våra medarbetare på de olika församlingarna, diakonicentralen och kyrkogårdsavdelningen. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av:

  • Projektledning av förvaltningsprojekt från början till slut
  • Upphandla tjänster från underleverantörer
  • Kontakter med myndigheter vid exempelvis tillståndssökande
  • Uppdatera vård- och underhållsplaner
  • Systematiskt brandskyddsarbete
  • Energieffektivisering

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom fastighetsförvaltning eller fastighetsföretagande samt erfarenhet av en liknande tjänst. Du är självgående och har erfarenhet av att driva projekt inom fastighetsförvaltning. Har du erfarenhet av att arbeta inom offentlig sektor samt kunskap kring kulturminneslagen är det meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och innehar B-körkort.

För att lyckas i denna roll måste du vara driven, initiativtagande och duktig på att självständigt planera ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och alltid ett bra bemötande. Du har ett intresse för vår verksamhet och det kulturarv som vi förvaltar och delar så klart Svenska kyrkans tro och värderingar. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Svenska kyrkan i Lund med 90 000 invånare har en ung och rörlig befolkning. Pastoratet har sju församlingar som finns i staden och på lundaslätten, sjukhuskyrka, familjerådgivning och diakonicentral. Här finns 200 anställda och en mängd ideella medarbetare, varav drygt 130 förtroendevalda. I varje församling finns församlingsråd och församlingsherde. Kyrkorådet håller samman styrningen och pastoratet leds av domprosten. Tillsammans skapar vi ett större vi och söker dig som har viljan och förmågan att bidra i arbetet för en levande kyrka.

Uppdragsgivare: Svenska kyrkan i Lund

Ort: Lund

Omfattning: Heltid, vikariat ca ett år med start november 2017

Sista ansökningsdag: Välkommen med din ansökan via Randstads rekryteringssystem senast den 18/9.

För information: Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Eleonora Cronholm på eleonora.cronholm@randstad.se eller 0725-786450.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm