Våra tjänster

Verksamhetsutvecklare

Stockholmshem söker verksamhetsutvecklare

Brinner du för samarbete, utveckling och resultat? Som verksamhetsutvecklare har du din placering centralt på staben för Stockholmshems största avdelning Boende & Lokaler, tillsammans med eller i närhet till andra som arbetar med utveckling av verksamheten. Du arbetar brett inom organisationen och kommer att ha kontakt med medarbetare och chefer inom hela bolaget.

Vad ska du göra?

I rollen som verksamhetsutvecklare ansvarar du för processledning och förbättringsarbete inom någon eller några förvaltningsnära verksamhetsprocesser. Rollen innebär också ansvar för avtal, verksamhetssystem och dokumentation inom aktuell verksamhetsprocess. Du genomför analyser och har omvärldsbevakning och benchmark inom ditt område. I samverkan med övriga processutvecklare deltar du aktivt i Stockholmshems samlade utvecklingsarbete med sikte på att uppnå balans mellan teknik, kund och ekonomi på ett affärsmässigt sätt.

Utöver arbetet med processutveckling ansvarar du också för andra kortare eller längre projekt och utredningar beroende på företagets behov.

Vem är du?

Du har examen på högskolenivå inom bygg och fastighet, samhällsvetenskap, ekonomi eller motsvarande. Du har även erfarenhet av projektledning och utvecklingsarbete samt kunskap om fastighetsförvaltning och bostadsfrågor. För att lyckas i rollen har du ett brinnande intresse för processutveckling, är bra på att leda och motivera andra och drivs av att samverka mot gemensamma mål. Du är också bra på att uttrycka dig i tal och skrift och producerar egna dokument av hög kvalitet.

Som person är du initiativtagande, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du drivs av att arbeta med utvecklingsfrågor tillsammans med andra och har förmåga att skapa engagemang. Du tänker strategiskt, förstår och tillämpar affärsmässiga principer och fokuserar på effektivitet ur ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Forsling, chef Boende & Lokaler Stab, tel. 08-508 39 506. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta Malin Ehn, HR, tel. 08-508 39 123. Facklig representant för Vision är Chantelle Small tel. 508 39 508.

Maila din ansökan till per.forsling@stockholmshem.se

Intervjuer sker löpande.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm