Våra tjänster

VD

Eskilstuna är Sörmlands största stad. Invånarantalet är drygt 100 000 och kommunen har under de senaste åren ökat i befolkning varje år. Kommunen, som ligger cirka tio mil från Stockholm, är en viktig ort i den expanderande Mälardalsregionen.

Eskilstuna Kommunfastigheter AB ingår i koncernen Eskilstuna Kommunföretag som ägs av Eskilstuna kommun. Eskilstuna Kommunfastigheter arbetar inom fyra affärsområden; bostäder, kommunala lokaler, samhällsfastigheter och bad. Bolaget äger cirka 7300 lägenheter och 150 000 kvm industrilokaler och förvaltar cirka 500 000 kvm kommunala verksamhetslokaler. Antal anställda är 435. Omsättningen är 1.3 miljarder och Eskilstuna Kommunfastigheter är certifierade inom miljö, arbetsmiljö, energiledning och kvalitet. Vi får bra betyg i medarbetarundersökningar där våra medarbetare är stolta, motiverade och trivs bra.

 

VD för Eskilstuna Kommunfastigheter får möjlighet att leda och utveckla ett av Sveriges större allmännyttiga fastighetsbolag. Eskilstuna Kommunfastigheter arbetar med en bred verksamhet, flera affärsområden och olika fastigheter för olika ändamål, där hållbarhet är ett stort fokus. Förutom att leda bolaget förväntas VD bidra till utvecklingen av Eskilstuna.

Eskilstuna Kommunfastigheter är ett välskött och välrenommerat fastighetsbolag som står inför stora utmaningar. Fastighetsförvaltning är bolagets kärnverksamhet samtidigt som bolaget under de närmaste åren ska genomföra nya, stora, byggprojekt. Bolaget genomför också omfattande renoveringsprojekt.

Vi vänder oss till dig som har bred erfarenhet av fastighetsbranschen. Har du arbetat både med byggprojekt och med förvaltning är det en fördel. Du har erfarenhet av arbeta i, eller leda, ledningsgrupper och av att arbeta med tydligt resultatansvar. Du lockas av att utveckla ett väl fungerande fastighetsbolag och att bli en tydlig del i Eskilstunas utveckling.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Linda Wirström
telefon 070-207 80 70 på Advice Executive Search, som vi samverkar med i denna rekrytering.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm