Våra tjänster

Utredare/hyresjurist

Vill du vara med på en förändringsresa?

Järfällahus AB är ett bostadsbolag i stark utveckling och med stor framtidstro. Bolaget går nu in i en spännande fas med både nybyggnation och stora moderniseringsprojekt.

I tjänsten som utredare/hyresjurist kommer du att inneha en bred roll med ansvar för att hitta olaga uthyrning i andra hand och sedan driva dessa ärenden i hyresnämnden. Detta är en ny roll som är dedikerad till projektet Oriktiga hyresförhållanden. Utredning och förhandling blir en viktig del av ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

  • Utredning av oriktiga hyresförhållanden
  • Driva hyresjuridiska ärenden
  • Representera Järfällahus I hyresnämnden
  • Samarbete och samverkan med förvaltare, fastighetsskötare, poliser och hyresgästföreningar

Kvalifikationer

Vi söker dig som har juridisk högskoleexamen och med goda kunskaper inom hyresjuridik. Du har några års erfarenhet från fastighetsbolag, tingsrätt eller inkassobolag samt hyreslagstiftning. Du har erfarenhet av att själv driva ärenden i hyresnämnden och du har erfarenhet av olaga uthyrning i andra hand. Vidare är du van att ha myndighetskontakter. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har kunskaper i ytterligare ett språk.

För att trivas hos oss bör du vara en självgående och initiativtagande person som har lätt för att kommunicera och argumentera med människor i tuffa situationer. Du tilltalas av att arbeta med utredning och grävande och har inställningen att man inte ger upp. Du trivs med ett stort ansvar, där stora krav ställs på ett strukturerat arbetssätt, att fatta beslut och hantera flera parallella arbetsuppgifter.

Du blir en del av en spännande organisation med korta beslutsvägar, där du arbetar med trevliga och kompetenta medarbetare! Att arbeta enligt våra värdeord öppenhet, tillgänglighet, service och kvalitet ser du som en självklarhet.

Placeringsort: Jakobsberg/Stockholm

Uppdragsgivare: Järfällahus AB

Tjänsten är en projektanställning på 1 år med möjlighet till förlängning.

Ansök

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Välkommen att ansöka via www.randstad.se. Urval och intervjuer sker löpande, men senast den 23 januari 2018 vill vi ha din ansökan. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Rydström, tfn 073-343 41 51.

Järfällahus AB är kommunens eget bostadsbolag med lägenheter i hela Järfälla. Vi driver en aktiv och miljömedveten förvaltning av våra 5500 lägenheter för att skapa en god boendemiljö och bra service i samråd med våra hyresgäster. Dessutom äger vi och hyr ut ca 4500 fordonsplatser och 450 kommersiella lokaler. Samtidigt går vi in i en helt ny fas med stora renoveringsprojekt och nybyggnation. Järfällahus är ett bostadsbolag i stark utveckling och med framtidstro! Läs gärna mer om oss på www.jarfallahus.se


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm