Våra tjänster

Uthyrare till marknads- och uthyrningsgruppen

Bredda dig inom projektutveckling

Vi söker dig till vår erfarna marknads- och uthyrningsgrupp i Skanska Fastigheter Stockholm. Våra projekt blir allt mer komplexa och vi behöver er medarbetare med intresse för, och så småningom förståelse för, hela kedjan från tomt markområde till försäljning och uthyrning av den färdigbyggda kontorslokalen. Det innebär att vi ständigt arbetar med alla delar på vägen mot ett nytt kontorshus: så som projektidé & investering – design & utformning av byggnaden – byggnation & uthyrning av lokaler – förvaltning och försäljning.

Nu har du en chans att tillsammans med rutinerade projektchefer och uthyrningsansvariga vara med och driva våra projekt i Stockholm framåt genom uthyrning av lokalerna. Eftersom du är nyexaminerad eller relativt ny ut i branschen kommer arbetsuppgifterna till en början bestå av att:

  • Delta i möten såsom presentationer för hyresgäster och möten med konsulter och andra som vi träffar på regelbunden basis
  • Göra egna utredningar och analyser inom specifika områden
  • Förbereda olika typer av material som presentationer och kundunderlag
  • Skriva protokoll från möten vi går på gemensamt
  • Delta på visningar och diskussioner om planlösningar och tekniska lösningar/förhandlingar med potentiella hyresgäster som söker nya kontorslokaler
  • Ta fram hyreskontrakt

Dina uppgifter kommer röra allt från fysiska planlösningar till ekonomi och juridik. En stor del av vårt fokus ligger på samarbeten med andra människor både internt och externt och långsiktiga relationer är essentiella för oss.
Tjänsten är placerad i Stockholm och har fokus på de centrala delarna av Stockholm, en del resor kan förekomma i tjänsten men främst inom Norden då Skanska Fastigheter Stockholm är en del av koncernen Skanska Kommersiell Utveckling Norden.

Du är nyexaminerad eller ny i branschen

Vi tror att du är nyexaminerad från en relevant högskoleutbildning inom fastighetsutveckling, samhällsutveckling eller hyresjuridik. Eventuellt är du ny i arbetslivet efter studierna eller har verkat några år i branschen. Du är framförallt intresserad av projektutveckling med alla dess steg, av arkitektur och av fastighetsbranschen i stort. Erfarenheter från branscher där kundrelationer varit i fokus är meriterande.

Som person är du driftig och engagerad och du tycker om att verka i en öppen och transparent miljö. Du motiveras av att arbeta med stort ansvar och kundkontakter och räds inte att arbeta uthålligt och strukturerat under en längre tid samtidigt som du driver processen framåt.

Kontakta oss!

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 30 oktober 2017. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tillsättningen tänker vi oss till årsskiftet eller under våren 2018. För mer information kontakta Uthyrningschef Fredrik Bergenstråhle, tel +46 73 98 83 301.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden har i uppdrag att initiera, utveckla och sälja fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus i Norden. Vår spetskompetens är att identifiera rätt lägen och skapa en god arbetsmiljö som stimulerar företag och bidrar till deras framgång. Vår framgångsfaktor är att förstå våra kunders affärer så bra att deras lokaler blir en av deras största och viktigaste tillgångar. Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som ger ett mervärde för både hyresgäster och investerare. Våra drygt 100 medarbetare är verksamma i sex regioner, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo.

Skanska Fastigheter Stockholm består idag av ca 20 medarbetare. Vi arbetar i en aktivitetsbaserad kontorslösning tillsammans med andra enheter i Skanskas huvudkontor på Kungsholmen.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm