Våra tjänster

Uthyrare inom handel

AMF Fastigheter söker uthyrare inom handel till Stadsdelar Stor-Stockholm

AMF Fastigheters uthyrningsgrupp inom affärsområde Stadsdelar Stor-Stockholm behöver förstärkas och vi söker nu en senior uthyrare inom handel. Beståndet omfattar köpcentrumen Fältöversten, Västermalmsgallerian och Ringen samt butikslokaler i kontorsbeståndet.

Som uthyrare handel ansvarar du både för omförhandlingar av befintliga avtal och nyuthyrning av vakanser. Du driver och utvecklar våra kundrelationer, säljer in visioner, förhandlar fram överenskommelser och skriver hyresavtal med hyresgäster. För att lyckas behöver du ha regelbunden kontakt med potentiella kunder (exempelvis etablerare eller vd hos butikskedjor eller återförsäljare) och branschkollegor. Du är del i uthyrningsteamet och jobbar nära centrumledning och projektorganisation. Du bidrar till vår utveckling genom omvärldsbevakning där du identifierar trender, varumärken, koncept och liknande som skapar värde för våra handelsplatser.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att arbeta på vårt nya moderna kontor mitt i Stockholm med trevliga och professionella kollegor.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår till exempel:

  • Omförhandling med befintliga hyresgäster
  • Nyuthyrning av vakanser
  • Prospektera efter nya butikshyresgäster och sälja in projekt och vakanta butiker
  • Arbeta fram och genomföra uthyrningsstrategier och uthyrningsplaner
  • Omvärldsbevakning (nya koncept, varumärken, kedjor mm)
  • Medverka vid olika möten/forum och bidra med uthyrningsexpertis
  • Delaktig i projekt

Personliga egenskaper och erfarenhet

Ditt uppdrag är att tillsammans med andra skapa värde för dina kunder, dvs hyresgästerna. För att kunna göra det tror vi att du har förmågan att lyssna in och har lätt för att samarbeta. Som uthyrare ska du självständigt kunna driva förhandlingar och behärska investeringskalkyler, ekonomi och hyresjuridik. Därför vill vi att du har relevant erfarenhet inom handel, kanske som hyresgäst och då jobbat med inhyrning av lokaler. Eller så har du jobbat med uthyrning av retail-lokaler alternativt som etablerare.

Miljön hos oss präglas av dynamik, innovation och viljan av att driva saker framåt. Vi hoppas att du har samma drivkraft som oss och att du är bra på att hitta kreativa lösningar som skapar resultat både i stort som smått.

Det är viktigt att du har bra kontaktnät i branschen och att du kan Stockholmsmarknaden där vi verkar.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att få vara en del i ett dynamiskt och framtidsspanande fastighetsbolag. Vår vision ”att skapa stadsrum där människor vill vara” driver oss att vara innovativa, förändringsbenägna och engagerade.

Med moderna arbetsplatser, inspirerande handelsplatser, taklandskap, hotell, restauranger, mötesplatser och innovationshus är vi med och utvecklar Stockholm. För att Stockholm ska växa och nå sin fulla potential arbetar vi nära våra hyresgäster, samarbetspartners, andra fastighetsägare och Stockholms stad.

Hur ansöker du?

Om du har ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Krister Lööw, försäljningschef affärsområde Stadsdelar Storstockholm, krister.loow@amffastigheter.se eller 08-696 31 06.

Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev. Skicka din ansökan till gina.ivarsson@amffastigheter.se så snart du kan, dock senast den 30 november. Urval och intervjuer sker löpande.

Fackliga representanter är Jann Wiebols för Akademikerna och Ingela Mellberg för FTF.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm