Våra tjänster

Uthyrare

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vårt arbete handlar om att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vår inriktning är att långsiktigt äga, utveckla och förvalta framför allt handels- och kontorsfastigheter. Vi finns huvudsakligen i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi driver utvecklingen och förvaltningen med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa med en vision om att alla vill leva i vår stad.

Arbetsuppgifter

Som Uthyrare kommer du arbeta med att identifiera och bearbeta potentiella kunder som är på jakt efter en ny kontorslokal och utifrån deras önskemål och krav matcha dessa med rätt lokal och område. Du ansvarar för att driva hela säljprocessen från samtal med kund kring kravspecifikation, visning av vakanta lokaler, samarbete med arkitekt och fastighetschefer gällande bl.a. hyresgästanpassningar, framtagande av kalkyl och offert till hyresförhandlingar och hyresavtal. Det vill säga, du skapar och driver affären.

Du kommer även att upprätta uthyrningsplaner, genomföra marknadsaktiviteter, bevaka aktuell marknad, ta fram säljmaterial inför visningar och kundmöten samt projektleda arkitekter, konsulter, reklambyråer m.m.

Du kommer till exempel att:
• Arbeta med målstyrt uthyrningsarbete både på kort och lång sikt

• Skapa och underhålla goda relationer med kunder, mäklare och andra samarbetspartners

• Arbeta mot försäljningsbudget och uppsatta uthyrningsmål

Vi söker dig som
• Har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot försäljning och/eller fastighetsbranschen

• Har 1-3 års arbetslivserfarenhet från en kund- och försäljningsorienterad roll

• Har mycket goda kunskaper, i både tal och skrift, i svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet inom marknadsföring, Facility Management eller fastighetsbranschen. Störst värde lägger Atrium Ljungberg i att du har en god social kompetens och har förmågan att skapa goda relationer. Viktigt är även att du har fokus på framtiden och visar en strategisk förmåga genom helhetssyn, beslutsmässighet och förmåga att nå uppsatta mål.

Som person söker vi dig som är affärsmässig och duktig på att bygga relationer. Det är viktigt att du är flexibel, vågar ta egna beslut och känner dig trygg att arbeta på egen hand, samtidigt som att du är en riktig team-player på kontoret. För att bidra till Atrium Ljungbergs fortsatta tillväxt är du även bra på att dela med dig och samverka. Du vågar komma med nya idéer och skapa innovativa lösningar i nära samarbete med kunder och samarbetspartners. Är du även en person som brinner för ditt uppdrag, har ett eget driv och stor ambition? Då är det dig som vi söker!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm