Våra tjänster

Underhållsplanerare, Nya Karolinska Solna

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Nya Karolinska Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors största och mest spännande kontrakt någonsin!

Nya Karolinska Solna kommer att bli ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. Driftsättning av det nya universitetssjukhuset sker i etapper under 2016-2018.

Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. Vi ansvarar för de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag. När vi är i full drift 2018 kommer vi att vara ca 330 medarbetare i vårt team.

Vi söker nu två Underhållsplanerare till vårt fastighetsteam på sjukhuset. Anställningsstart omgående eller enligt överenskommelse.

Om rollen
Det här är en roll för dig som trivs i en föränderlig och händselsrik miljö med många olika intressenter. I rollen som Underhållsplanerare kommer du att vara ansvarig för att planera, koordinera och följa upp arbetet av underhållsåtgärder i sjukhuset. Det handlar om att i varje steg av processen säkerställa att vi följer avtalet och att arbetet utförs på ett effektivt och smidigt sätt, i nära samarbete med vårdens personal.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Löpande kontakt med verksamheten avseende planering av underhållsåtgärder i anläggningen
  • Medverkande vid upprättandet av kort- och långsiktig underhållsplanering
  • Koordinera arbetet tillsammans med helpdesk, bemanningssamordning, kollegor och underentreprenörer
  • Beredning, planering och uppföljning av planerat- och avhjälpande underhåll utifrån avtalade funktionskrav
  • Leda och fördela arbete med resurser inom ansvarsområdet
  • Följa upp och vidareutveckla arbetssätt

Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Vår kandidat
Vi söker dig som har gymnasial utbildning med teknisk inriktning, alternativt driftteknikerutbildning eller motsvarande. Du behöver även ha tidigare arbetslivserfarenhet som underhållsplanerare eller som beredare.

Du har mycket god datorvana och din svenska är god i både tal och skrift. Kunskaper i engelska är meriterande.

Personliga egenskaper
För den här rollen är det avgörande att du har fallenhet för riktigt god planering och struktur. Du behöver ha en väl utvecklad prioriteringsförmåga och förmåga att arbeta strategiskt och uthålligt. Du har ett starkt inre driv och behåller ditt fokus på att nå uppsatta mål, oavsett hinder du möter på vägen. Du är en god och tydlig kommunikatör.

Vidare tror att du är en person som är snabb att förstå konceptuella sammanhang och har förmåga att bryta ner komplexa problem till aktiviteter och mål. Du har god förståelse för processer och flöden och hur dessa påverkar verksamheten. Du har även förmågan att väga in det affärsmässiga perspektivet – vad som driver kostnad för kunden och hur det påverkar Coor.

Stämmer det här in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

I vår serviceleverans till Nya Karolinska Solna har du möjlighet att vara med och sätta ditt avtryck på ett helt unikt driftsättningsprojekt. Här blir du en del av ett nybyggt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats!

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta anställande chef Niclas Löf på telefonnummer
010-559 67 52.

Klicka här för att söka tjänsten: http://hpr.to/j10089

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår nya stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på Nya Karolinska Solna: http://www.coor.se/Jobba-pa-Coor/Nya-Karolinska-Solna

Vi ser fram emot att höra från dig!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm