Våra tjänster

Underhållsplanerare

Underhållsplanerare

TEKNIK GÖTEBORG

Higab ägs av Göteborgs Stadshus AB som är en del av Göteborgs Stad. Vi har som uppdrag att äga, förvalta, bygga och utveckla fastigheter i Göteborg. I beståndet ingår bland annat kulturbyggnader och lokaler för idrott, utbildning, hantverk och småindustri. Verksamheten ska medverka till Göteborgs Stads utveckling. Bolaget omsätter 750 mnkr, har ca 75 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 670 000 m². Detta gör Higab till en av de större aktörerna på fastighetsmarknaden i Göteborg. Higab förvaltar byggnader från många tidsepoker och för många olika ändamål. Flera av byggnaderna är kulturhistoriskt värdefulla och utgör en viktig del av Göteborgs kulturarv. Merparten av dem innehåller verksamheter som präglar staden. För mer information, besök www.higab.se.

Tjänstebeskrivning

Higab söker dig som vill arbeta med deras underhållsplanering. Som underhållsplanerare ingår du i enheten Underhåll och lokalanpassning med tolv kollegor. Enheten är en del av Fastighetsutveck­lingsavdelningen. I arbetet ingår eget ansvar för att administrera och driva företagets underhålls­planering. Arbetsuppgifterna består bland annat av underhållsbesiktning, uppföljning och åter­rapportering i deras underhållssystem.

Arbetet sker i nära samverkan med företagets projektledare, projektledare byggnadsvård och förvaltning. De lägger stor vikt vid att följa processen från start till mål med redovisning, budget och prognoser. Higab arbetar med ständig förbättring och där bidrar du med din erfarenhet för att ni ska kunna lyckas tillsammans.

Higab erbjuder

Du erbjuds ett intressant arbete kopplat till Göteborgs mest kända och karaktäristiska byggnader. Bolaget är delaktiga i stadens utveckling med nära samarbeten med Göteborgs Stads övriga bolag och förvaltningar. Tjänsten är för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur där ni tillsammans vet ert uppdrag och vilka ni är till för, där ni bryr er, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Kvalifikationer och bakgrund

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande tillsammans med flera års erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen. Du ska ha erfarenhet av underhållssystem, gärna Incit Expand. Det är av största vikt att du är noggrann och strukturerad samt har en god analytisk förmåga. Din sociala kompetens och samarbetsförmåga är viktiga. Vi förutsätter att du är duktig på att uttrycka dig i tal, skrift och att du har goda kalkylkunskaper.

Higab har ett intressant fastighetsbestånd som består av ca 300 byggnader varav ett stort antal är kulturhistoriskt värdefulla. Erfarenhet av byggnadsvård är därför meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 september. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Hörnestam, 076-338 76 46.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm