Våra tjänster

Teknisk förvaltare

TEKNISK FÖRVALTARE TILL SPÄNNANDE UNDERKONSULTUPPDRAG

Dina arbetsuppgifter
Har du lång erfarenhet från roller inom fastighetsbranschen och vill arbeta som underkonsult? Då kan du vara den vi söker!

Just nu är vi på jakt efter en duktig fastighetskonsult som vill anta ett uppdrag som teknisk förvaltare.

Du kommer bland annat att arbeta med

– Planera, köpa in, leda och följa upp leverantörer och entreprenörer mot
uppsatta mål
– Upprätta underhållsplaner, upphandling och genomförande av underhåll
– Budgetering och uppföljning av kostnader
– Självständig driva eller agera beställare vid underhållsprojekt
– Energiuppföljning och minskad energianvändning
– Säkerställa att fastigheten uppfyller samtliga funktions- och estetiska krav
– Säkerställa att samtliga lagar och myndighetskrav uppfylls
– Bidra med kunskap och ta initiativ för att utveckla beståndet
– Fakturahantering

Känner du att tjänsten inte är helt spot on för dig men att du är nyfiken på nya utmaningar är du välkommen att kontakta oss ändå så kan vi berätta mer om andra potentiella uppdrag.

Din profil
Vi söker dig som har relevant teknisk högskoleutbildning och minst några års erfarenhet av fastighetsbranschen och teknisk förvaltning. Du har en god teknisk förståelse för olika beräkningsmodeller och vi ser gärna att du är specialiserad inom drift, fastighetsautomation eller el. Grundläggande förståelse för fastighetsekonomi är ett krav.

Som person är du tydlig, organiserad och bra på att dokumentera. Du har ett stort kundfokus samtidigt som du är affärsmässig, analytisk och lyhörd. Du motiveras av att kunna bidra med din kompetens och göra skillnad för en verksamhet. Vidare är du en naturlig relationsskapare som har lätt för att arbeta med alla typer av människor.

Är du den vi söker? Ta kontakt med oss redan idag så berättar vi mer om tjänsten. Urval görs löpande under annonseringsperioden.

Start: Efter sommaren eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Omfattning: 100 % eller efter ditt önskemål

Välkommen med din ansökan!

Om Newsec Competence
Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service.

Vi är specialiserade inom rekrytering och interimslösningar för fastighetsbranschen inom såväl privat som offentlig sektor. Tack vare vår breda kundbas får du som konsult möjlighet att arbeta med alltifrån specialfastigheter till kontor och bostäder, utifrån dina erfarenheter och preferenser.

Som konsult hos oss erbjuds du kvalificerade uppdrag av varierande längd och omfattning, i enlighet med dina önskemål. Därför har du givetvis möjlighet att komplettera med ytterligare uppdrag om du önskar komma upp i en högre beläggning.

Övrig information
Vänligen kontakta Sanna Hagelin på 0708196833 alternativt sanna.hagelin@newsec.se om du har frågor om tjänsten.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm