Våra tjänster

Teknisk Förvaltare

Novi Real Estate söker teknisk förvaltare till Göteborgskontoret

Arbetsuppgifter:
Som teknisk förvaltare arbetar du tillsammans med Asset Managern och stöttar i samtliga teknik- och projektfrågeställningar för hela fastighetsportföljen. Portföljen innefattar 13 hotell-fastigheter belägna från Malmö i Söder till Örnsköldsvik i norr samt kontors- och handelsfastigheter belägna i Västra Sverige.

Du ansvarar för upprättande av budget, prognos och affärsplaner avseende teknik och underhållsprojekt samt ansvarar för uppföljning av hela kostnadssidan. Ansvaret omfattar även att löpande tillse att gällande myndighetskrav efterlevs. Du har daglig kontakt med hyresgäster och du har ansvar för upphandling och styrning av underentreprenörer.

Erfarenhet
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknisk förvaltning, har goda kunskaper inom fastighetsdrift och har arbetat med underhållsprojekt, energifrågor, upphandlingar samt har förhandlingsvana. Vi ser gärna att du har en relevant teknisk högskoleutbildning eller KY-utbildning.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående och har ett personligt driv. Din roll innebär att du har många olika kontaktytor, både internt och externt, och det är därför viktigt att du har god social förmåga och lätt för att samarbeta. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Då resor förekommer är körkort ett krav.

Om Novi Real Estate
Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter med huvudkontor på Blasieholmen i centrala Stockholm och regionkontor i centrala Göteborg. Vi är en ny aktör som med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Ambitionen är att utveckla Novi Real Estate till en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Detta ger oss en stabil plattform att bygga vidare på.

För mer information och ansökan

För mer information om tjänsten kontakta Anja Lindström 0701 46 42 54.

Skicka din ansökan till jagvillhajobbet@novire.se

Välkommen med din ansökan!

 


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm