Våra tjänster

Teknisk Förvaltare

Vasakronan söker teknisk förvaltare till Stockholm

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Vårt fastighetsbestånd omfattar 190 fastigheter med en total area om cirka 2,6 miljoner kvadratmeter. Merparten av beståndet ligger i Stockholm och marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 95 miljarder kronor. Vi arbetar långsiktigt med största möjliga hänsyn till både människor och miljö. Välkommen till en bättre värd!

Läs mer på www.vasakronan.se

Att jobba på Vasakronan innebär att arbeta i en dynamisk och spännande miljö.

Här ligger fokus på service och utveckling oavsett vilken roll du har. Om du gillar affärer, utmaningar och att jobba med positiva och duktiga människor, då är Vasakronan en plats för dig.

Arbetsuppgifter

Som teknisk förvaltare har du det övergripande ansvaret för den tekniska driften av fastigheterna. Du måste vara insatt i teknik- och systemlösningar samt planera långsiktigt för drift och underhåll. Din uppgift är att skapa energieffektiva och väl fungerande hus med nöjda kunder och låga drift- och underhållskostnader ur ett långsiktigt perspektiv.

Rollen innebär ett ansvar för planerat underhåll, teknisk utveckling, budget samt ekonomisk uppföljning och du rapporterar direkt till teknikenhetschefen. Du deltar även i ett eller flera av våra kundteam tillsammans med drifttekniker och fastighetschefer. Driftteknikern ansvarar för det dagliga arbetet i fastigheten och tillsammans säkerställer ni att fastigheterna kan erbjuda det våra kunder efterfrågar.

 Din profil

Vi vill att du har en teknisk högskoleutbildning inom bygg eller installation. Du har jobbat några år inom fastighetsförvaltning, entreprenad, eller på konsultsidan och har flera års erfarenhet av bygg och/eller installationsprojekt. Du känner väl till branschstandarder/regler såsom AMA och BBR. Du har ett stort engagemang och kunskap inom energieffektivisering av fastigheter. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper.

Som person är du är serviceinriktad, har ett starkt eget driv samt en vilja att hela tiden utveckla och förbättra arbetet. Du är prestigelös, lösningsorienterad, handlingskraftig och vågar fatta beslut. Du trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera bästa möjliga kvalitet till våra kunder.

Kamratskap, ödmjukhet och engagemang värdesätts högt hos oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående, placeringsort i Stockholm.

Ansökan

För den här rekryteringen samarbetar vi med Newsec Competence.

Newsec Competence har ambitionen att vara branschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av kompetensförsörjning. Newsec Competence jobbar med målsättningen att ge sina uppdragsgivare de bästa resurser marknaden erbjuder.

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Alexandra Davis på 0708196845 alternativt på mail alexandra.davis@newsec.se

Välkommen in med din ansökan!