Våra tjänster

Teknisk förvaltare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

I Riksbyggen arbetar vi långsiktigt och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Stockholm har ca 150 medarbetare. Verksamheten omfattar Ekonomisk förvaltning, Teknisk förvaltning, samt Fastighetsservice.

Vi söker en affärsmässig bostadsrättsförvaltare till Stockholm med intresse både för teknik och kundrelationer.

Vad ska du göra?

Som bostadsrättsförvaltare vårdar och vidareutvecklar du relationerna med Riksbyggens kunder, främst bostadsrättsföreningar. Du har ett övergripande ansvar gentemot kund för teknisk förvaltning vilket bland annat innebär att utföra övergripande tillsyn och underhållsbesiktningar. Du planerar, upphandlar och genomför löpande och planerat underhåll samt handlägger försäkringsfrågor. Du ansvarar för att myndighetsbesiktningar genomförs och att åtgärder vidtas så att myndighetskrav tillgodoses i lokaler och utomhus. Du skapar, reviderar och optimerar underhållsplaner. Därutöver kommer du även att leda mindre projekt inom fastighetsunderhåll och erbjuda konsultation beträffande byggnadstekniska frågor. Med kunskap om kundens behov och intressen erbjuder du kundanpassade lösningar utifrån Riksbyggens totala tjänsteutbud.

I rollen ingår även enstaka uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningars styrelser vilket medför att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid.

Placering är i Hammarby Sjöstad, Stockholm.
Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom byggnads- och fastighetsteknik och med praktisk erfarenhet inom arbetsområdet. Har du erfarenhet av tjänsteförsäljning och förtroende uppdrag i bostadsrättsföreningar är det ett stort plus.

Som person är du driven, resultatmedveten och kundorienterad med en naturlig fallenhet för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du är service- och kvalitetsmedveten och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du tycker om att ta initiativ, är öppen för förändringar och kan anpassa dig till olika människor och situationer. Du har lätt för att arbeta i olika IT-system och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För att trivas bör du dela dessa grundläggande värderingar som bygger på samhällsutveckling, att sätta människor i centrum och att verka för en hållbar utveckling. Riksbyggen erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter internt. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 mars 2018.

Vid frågor kontakta: Maria Wirén, chef för teknisk förvaltning telefon: 08-602 36 71

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill
synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm