Våra tjänster

Teknisk förvaltare

Har du ett djupt och äkta engagemang för boendefrågor? Då har vi jobbet för dig! Wallenstam AB söker en teknisk förvaltare för region Stockholm/Uppsala. Tjänsten är placerad i Stockholm, avser heltid och med tillträde snarast.

ARBETSUPPGIFTER
Som teknisk förvaltare för bostäder har du områdesansvar för en del av regionens lägenhetsbestånd.

Arbetsuppgifterna omfattas bl.a. av

 • Övergripande ansvar för tilldelat fastighetsbestånd
 • Tekniskt och ekonomiskt ansvar
 • Ansvarig för underhåll, reparationer, skötsel och daglig drift
 • Lägenhetsbesiktningar
 • Ansvarar för planering, utförande och uppföljande av underhållsarbete
 • Ansvara för att leda, kontrollera och följa upp fastighetsskötseln
 • Hyresgästkontakter
 • Samråd med lokala hyresgästföreningar
 • Beställningar och uppföljning av åtgärder gentemot anlitade entreprenörer
 • Informationsansvarig gentemot hyresgäster och andra avdelningar
 • Samarbete och backupp för övriga förvaltare vid behov
 • I ansvaret innefattas att arbetet i sin helhet bedrivs i enlighet med fattande beslut, policy och riktlinjer.

DIN UTBILDNING/ERFARENHET
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning eller motsvarande. Vi ser även att du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter.

Som person är du flexibel, lösningsorienterad och känner stort ansvar för dina uppdrag och dess genomförande. Du arbetar strukturerat, är handlingskraftig och affärsmässig i alla led. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där du får använda ditt goda omdöme och din utmärkta prioriteringsförmåga. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och kundfokuserad. Att du har förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt ser vi som en självklarhet.

Du har giltigt körkort, god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som skrift.

VI ERBJUDER
Som medarbetare hos oss erbjuds du en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där engagemang och delaktighet är viktiga drivkrafter. Vi har en trevlig arbetsmiljö med härliga kollegor i ett centralt beläget kontor.

VILL DU VETA MER?
Frågor om tjänsten besvaras av förvaltningschef Anna-Karin Malmqvist, 08-508 947 35

DIN ANSÖKAN
Du är välkommen att skicka din ansökan, märkt med tjänsten till Wallenstam AB, Stab Personal/HR, 401 84 Göteborg eller maila din till rekrytering@wallenstam.se.

Vi vill ha din ansökan senast den 17 december 2017. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

KORT OM OSS
Vi är ett utvecklande fastighetsbolag som bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter för hållbart boende och företagande i Stockholm, Uppsala och Göteborg. Vårt ägande fokuseras på bostadsfastigheter, samt i Göteborg även på kommersiella fastigheter. Totalt har vi ca 1,1 miljon kvm uthyrningsbar yta och våra kunder är 7 600 hushåll och ca 1 000 företag. Ett av våra mål är att under en 5-års period producera 7 500 nya lägenheter.

Från 2013 är vi självförsörjande på förnybar energi genom vindkraft och täcker såväl egen som kunder behov på månadsbasis.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm