Våra tjänster

Teknisk förvaltare

Företaget
Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 117 miljarder kronor. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Läs mer på www.vasakronan.se.

Hörde vi att du vill utveckla framtidens smarta fastigheter?! – När kan du börja?

På Vasakronan får du möjlighet att arbeta i en modern, aktivitetsbaserad miljö och blir del av en kultur som är öppen, trevlig och inkluderande. Du får också möjlighet att jobba i ett bolag som har ambition att vara i framkant i allt de gör – oavsett om det gäller teknik, service, ledarskap eller hållbarhetsfrågor. Att Vasakronans avkastning gå till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett ytterligare plus.

Klicka här för att se filmen om oss!

Skapa smarta lösningar inom fastighetsteknik

Efterfrågan på moderna kontor är stor och som Sveriges största fastighetsägare är Vasakronan starkt engagerad i att utveckla fastigheter där tekniken ligger i framkant. Intresset och behovet för smarta och moderna tjänster i fastigheter ökar och vi sätter alltmer värde på effektivisering, hållbarhet och digitaliserade lösningar.

Till Uppsala söker vi nu en Teknisk förvaltare till med ett brinnande intresse för modern, teknisk utveckling.

Som Teknisk förvaltare får du en övergripande expertroll i din teknikenhet och ett stort ansvar för att rätt investeringar görs och att dina fastigheter utvecklas långsiktigt och tekniskt i takt med tiden. Din uppgift är att skapa energieffektiva, hållbara och smarta hus med nöjda kunder och låga drift- och underhållskostnader. Du får arbeta med ett varierat fastighetsbestånd bestående av både äldre fastigheter och moderna kontorshus – alla med olika tekniska utmaningar där du tillsammans med drifttekniker säkerställer att fastigheterna kan erbjuda det våra kunder efterfrågar.

Teknikenheten består av totalt 12 personer och du ingår i ett team på 4 där alla har hög teknisk kompetens och stor vilja att utveckla moderna och attraktiva fastigheter. Tjänsten är placerad på Vasakronans kontor i centrala Uppsala och du rapporterar till Teknikenhetschefen.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som har teknisk universitets- eller högskoleutbildning samt flerårig erfarenhet av fastighetsteknik. Du har antingen arbetat som konsult med inriktning mot vvs eller el eller så kommer din erfarenhet från installationsbranschen där du har arbetat med livscykellösningar/energieffektivisering för byggnader eller industrier. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och din passion för smarta lösningar inom fastighetsteknik! Som person är du nyfiken och kommunikativ och presenterar gärna nya idéer och lösningar. Du tänker helhet och trivs med att jobba i en roll där du får möjlighet att analysera komplexa frågor, har mandat och kan påverka. Eftersom vi inom Vasakronan är generösa med att dela med oss av kunskaper, erfarenheter och information är det också viktigt att du gillar att samarbeta och att du stöttar dina kollegor så vi uppnår våra affärsmål.

Vi vill önska dig varmt välkommen till en spännande, utvecklande och kreativ arbetsplats!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Vasakronan med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Ahlström på tel: 08-120 50 421. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

 

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm