Våra tjänster

Teknisk Förvaltare

Fastpartner är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna fastigheter. Vi har ett fastighetsbestånd, på drygt 1,4 miljoner kvm och vårt fokus är främst kommersiella fastigheter. I beståndet ingår produktion, lager, logistik, kontor, butiker och samhällsfastigheter såsom köpcentrum samt bostäder.

Genom att vi aktivt förvaltar våra egna fastigheter skapar vi tillsammans med hyresgästerna gemensamma fastighets- och lokallösningar vilket är en av våra framgångsfaktorer. Våra ledord är långsiktighet, engagemang, snabbhet i beslut och information samt entusiasm i att skapa marknadens absolut främsta fastighetslösningar. Läs mer om vår verksamhet på www.fastpartner.se

Fastpartner kännetecknas av en stark entreprenörsanda och medarbetarnas starka drivkraft att utvecklas i sitt arbete. Vi står på en stabil ekonomisk plattform vilket gör att vi kan satsa långsiktigt på investeringar och fastighetsutveckling. Till vårt lokala kontor i Västberga, vilket ingår i Region 2, söker vi en engagerad och serviceinriktad Teknisk förvaltare som vill vara med och utvecklas med oss och våra hyresgäster.

Fastighetsbeståndet i Västberga har tillsammans med våra övriga fastigheter på södra sidan av Stockholm en uthyrningsbar yta på ca 150 000 kvm. Denna består främst av mindre industrier, kontor, logistiklokaler och mindre centrumanläggningar. Totalt har regionen ca 400 000 kvm uthyrningsbar yta. Västberga befinner sig i en expansiv utvecklingsfas där vi kommer att vara involverade i flera projekt. Vill du vara med på vår resa?

Din roll

För att lyckas med rollen tror vi att du har en god förmåga att bygga kundrelationer samt att du är lösningsorienterad. Vidare är du ansvarstagande, initiativrik, strukturerad och har förmåga att prioritera vad som är viktigast. Du uppskattar självständigt arbete såväl som samarbete med andra och kan på ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor.

Som Teknisk Förvaltare ansvarar du för kostnadssidan. Du leder det löpande och planerade fastighetstekniska underhållet och driften, där målet med tjänsten är att arbeta proaktivt med dessa frågor. Du företräder Fastpartner och förväntas kontinuerligt utveckla och bibehålla goda relationer till dina hyresgäster samt arbeta med att förbättra dina fastigheters driftnetto.

I rollen ingår även att:

  • Ansvara för och planera samt genomföra underhållsåtgärder och underhållsprojekt
  • Arbeta med fastighetsbudget, prognos och uppföljning
  • Ansvara för löpande driftuppföljning, driftrapporter samt energiuppföljningssystem
  • Ansvara för upphandling och uppföljning av serviceavtal och entreprenader
  • Arbeta med hyresgästanpassningar, ombyggnads- samt förädlingsprojekt
  • Ansvara för att myndighetskrav uppfylls

Vem är du?

För att lyckas och trivas med din roll som teknisk förvaltare arbetar du som det idag, eller i liknande roll, och har minst 3 års erfarenhet av denna typ av arbete. Du har genom din kunskap och erfarenhet erhållit ett helhetsperspektiv och förstår fastigheters korta och långsiktiga tekniska krav och möjligheter. Du har erfarenhet av tekniska installationer i kommersiella fastigheter och har arbetat med drift och underhåll av dessa. Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandling av entreprenader med tillhörande regelverk samt byggprojektledning.

Du har lägst gymnasieutbildning i teknik med inriktning på VVS, bygg eller el, eller en likvärdig utbildning. Det är meriterande om du är högskoleutbildad med fastighetsteknisk inriktning eller så har du motsvarande arbetslivserfarenhet.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en bred teknisk kunskap och ett stort intresse för fastighetstekniska frågor.

Vad erbjuder vi dig?

Vi på Fastpartner erbjuder en roll med mycket ansvar och stor frihet samt goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag som växer. Du kommer att arbeta på en trygg och kreativ arbetsplats med en positiv företagskultur med trevliga och duktiga kollegor.

Start: Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm/Västberga

Din ansökan

Vill du bli en av oss? Skicka ditt CV och personliga brev till hr@fastpartner.se

Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Ji-Sun Lundbom/ HR ansvarig på 08-402 34 70.

Sista ansökningsdag den 31 december 2017.

Välkommen med din ansökan!


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm