Våra tjänster

Teknisk Förvaltare

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Bolaget äger, förvaltar och utvecklar fastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Hemsö finns i Sverige, Tyskland och Finland. Hemsös verksamhet kännetecknas av långa hyresavtal och stabila hyresgäster. Tredje AP-fonden är majoritetsägare.

Vi söker en samhällsintresserad Teknisk förvaltare till vårt Göteborgskontor. Vill du arbeta i en självständig och utmanande roll i ett företag som är utvecklande, nyfiket, öppet och tar ansvar. Läs vidare här!

Tjänsten
I denna roll har du helhetsansvaret för den tekniska förvaltningen av dina fastigheter. Du har ansvar för budget och ekonomisk rapportering på kostnadssidan och kommer;

  • Ansvara för de tekniska frågorna i fastigheten och arbeta i team med förvaltaren gentemot hyresgästerna
  • Ansvara för energi- och resursoptimering för fastighetsportföljen
  • Förädla fastigheterna med ett långsiktigt planerat underhåll och investeringar ur ett livscykelkostnadsperspektiv
  • Planera, handla upp, leda och följa upp leverantörer och entreprenörer mot uppsatta mål
  • Säkerställa att lagar och myndighetskrav uppfylls.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig med en relevant utbildning – teknisk högskola eller motsvarande och med några års erfarenhet inom teknisk fastighetsförvaltning. Du har teknisk förståelse för olika beräkningsmodeller och är specialiserad inom drift, fastighetsautomation eller el. Goda IT-kunskaper värderas högt. Tjänsten kräver körkort.

Personliga erfarenheter
Vi söker dig som har en positiv inställning och tycker om att arbeta med människor. Den sociala förmågan är viktig samt förmåga att bygga förtroende på alla nivåer.

Du får energi av att lösa problem och att driva dina processer framåt och i mål. Du har en ekonomisk medvetenhet och ser på förvaltning utifrån ett långsiktigt och hållbart perspektiv. I ditt arbete är du strukturerad och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Med din kompetens och erfarenhet bidrar du till Hemsös verksamhetsutveckling inom ditt ansvarsområde.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med Select Executive Search AB. Ansök till tjänsten genom att gå in på www.selectexecutivesearch.se. Har du frågor är du välkommen att ta kontakt med: Marie Bubach 0707–607243 eller Helén Thorpö 0707-607244.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm