Våra tjänster

Teamledare för fastighetsförvaltare

Om arbetsplatsen

Som teamledare för fastighetsförvaltning av lokaler får du möjligheten att göra skillnad för de barn, ungdomar och vuxna som vistas i, arbetar i och besöker Västerås stads lokaler varje dag. Så om du har kompetens inom fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi eller byggteknik och ett genuint intresse för ledarskap är det kanske dig vi söker!

Fastighetsförvaltningen har en personalstyrka på ca 30 medarbetare och består av fyra team: verksamhetslokaler, skollokaler, lokaler för särskilt boende samt ett administrativt team som ansvarar för egen kundtjänst. . I denna rekrytering söker vi en teamledare till teamet verksamhetslokaler. Exempel på lokaler vi ansvarar för i teamet är Stadshuset, Västmanlands teater samt inhyrningar från externa fastighetsägare. Tillsammans ansvarar vi för förvaltningen av stadens fastigheter. Med fokus på våra kunders behov och önskemål arbetar vi kontinuerligt med hyreskontrakt, underhållsplaner och översyn av serviceavtal. Genom ett nära samarbete med stadens förvaltningar anpassas lokalerna till verksamhetens behov. Fastighetsförvaltningen är en ren beställarorganisation och upphandlar all operativ verksamhet externt. Vi förvaltar cirka 825 000 kvadratmeter och har en omsättning på cirka 900 Mkr.

Vi ingår i Teknik- och fastighetsförvaltningen som du kan läsa mer om här om du vill:
www.vasteras.se/teknikochfastighetsforvaltningen

Arbetsuppgifter

Som teamledare har du kundens behov och önskemål i centrum och du leder och motiverar dina medarbetare att utvecklas och nå gemensamt uppsatta mål. Tillsammans med din arbetsgrupp bidrar du aktivt till ett bättre driftnetto för fastigheterna. Det gör du genom att delta i planeringsarbete och uppföljning, upprätta underhållsplaner per fastighet och ansvara för myndighetsbesiktningar och verksamhetsförbättringar. I tjänsten ingår det också att beställa större ombyggnader och att ansvara för hyresgästanpassningar. Som teamledare har du personal-, budget- och resultatansvar för en arbetsgrupp som består av fem kompetenta medarbetare. Du rapporterar till fastighetschefen och du sitter med i en ledningsgrupp som består av fyra teamledare samt två controllers. Ledningsgruppsträffarna ger möjlighet till kunskapsdelning och stöttning och du får en chef som ger dig hög tillgänglighet och frihet under ansvar på riktigt. Hos oss är det leveransen som räknas och det är viktigt att det fungerar i livet för alla. Du får tillgång till kvalificerat ekonomi-, kvalitets- och HR-stöd i din roll.

Vi vill ligga i framkant och för oss är det viktigt att hålla våra medarbetare anställningsbara. Vi får ofta höra att vi är en arbetsplats som kompetensutvecklar våra medarbetare efter behov. Beroende på din erfarenhet och kunskap finns det därför finns det goda möjligheter till kompetensutveckling inom yrkesområdet.

Kvalifikationer

Vi söker en skicklig, affärsmässig ledare som med tydlighet och gott omdöme leder sitt team mot mål och resultat. Du kommer att arbeta nära enhetens kunder och uppdragsgivare och därför är det viktigt att du har erfarenhet av att skapa och behålla goda kundrelationer. Du är bra på budgetarbete och vi vill gärna att du också kan byggteknik, fastighetsförvaltning eller fastighetsekonomi. Vi söker helt enkelt dig som har en relevant utbildning i kombination med rätt erfarenhet och kunskaper för tjänsten. Dina personliga kompetenser kommer att vara mycket viktiga för oss. Om du just nu jobbar i fastighetsbranschen finns här en fantastisk möjlighet för dig att få vara med om att jobba med det allra viktigaste och bygga en hel stad. Blir du nyfiken och vill veta mer hör du av dig till fastighetschefen eller HR-konsult – annars är du varmt välkommen att söka tjänsten direkt!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-28

Arbetsgivarens referensnummer: 2018/00021

Kontakt

Fastighetschef Kent Pergéus Telefon: 021- 39 22 02

HR-konsult Eva Sundqvist Härdevik Telefon: 021-39 77 06

Vision Elin Cederberg Telefon: 021 – 39 16 65

Övrigt

Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm