Våra tjänster

framtidsforetag-stor-1

   Kontakta oss för mer informationDIOS

Diös

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter på prioriterade tillväxtorter. Med ett marknadsvärde om cirka 19 mdkr, ett bestånd om 348 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 580 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se


Läs vidare »
Klovern

Klövern

Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler och utveckling av bostadslägenheter som inriktning. Våra drygt 430 fastigheter har en total uthyrningsbar yta på nära 3 miljoner kvadratmeter och ett fastighetsvärde om drygt 40 miljarder kronor. Vi erbjuder våra hyresgäster attraktiva lokaler inte bara i Stockholm, Göteborg och Malmö utan också i en lång rad av starka regionstäder över hela landet.


Genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra över 5 000 hyresgäster, liten som stor, ska få bästa möjliga service och bemötande.


Läs vidare »
Stockholmshem-300x34

Stockholmshem

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra 26 000 lägenheter bor drygt 51 000 stockholmare – lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom över 3500 lokaler. I över 75 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder – hyresgästerna – och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende – varje dag.


Läs vidare »

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm