Våra tjänster

Specialist inom drift och övervakning

Vi erbjuder en specialistroll inom drift och övervakning i ett av Nordens ledande facility management organisationer. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Som drifttekniker hos Coor Service Management är du en specialist med ansvar för att tillse drift och övervakning i vår kunds tekniska system. Rollen är varierande då driftteknikern å ena sidan kommer att se över drift, styr och övervakningssystemen och å andra sidan driva projekt gällande upprättande av åtgärdsprogram, driftoptimering och effektiviseringsåtgärder. Du agerar som rådgivande konsult till kund och kommer ingå i en teknikgrupp på fyra personer med andra specialistkompetenser för att säkerställa den framtida driften och utvecklingen av fastigheterna. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Som drifttekniker kommer du arbeta med:

  • Bevakning, programmering och analys av fastighetssystemen
  • Driftsoptimering av de tekniska systemen och föreslå förbättringsåtgärder
  • Utföra felsökning och kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer
  • Medverka vid underhållsplanering och budgetarbete
  • Medverka i tidiga skeden i projekt och lämna förvaltningsmässiga synpunkter gällande funktioner, materialval, drift- och skötselinstruktioner mm
  • Att alltid arbeta för att vara en förebild i hela organisationen genom att förmedla men även agera utefter våra ledstjärnor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för att lyckas i rollen som drift och övervakningstekniker tror vi att du är nyfiken, lösningsorienterad, nätverksskapande och har ett brinnande intresse för att programmera. Dessutom har du:

  • Några års erfarenhet av en liknande roll, det vill säga arbetat i fastighetssystem med att optimera, ändra och programmera.
  • Erfarenhet av fastighetsunderhåll
  • Du är flytande i svenska i såväl tal som skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet av processindustrin.Placering i Trollhättan. Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid.

Låter det här intressant? Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt och vi tar emot ansökningar löpande. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Elisabeth Hjelm  0708-35 83 20  eller elisabeth@isakssonrekrytering.se

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg.
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI.

Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK.

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm