Våra tjänster

Senior Teknisk Förvaltare

Fastpartner är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna fastigheter. Vi har ett fastighetsbestånd, på drygt 1,4 miljoner kvm och vårt fokus är främst kommersiella fastigheter. I beståndet ingår produktion, lager, logistik, kontor, butiker och samhällsfastigheter såsom köpcentrum samt bostäder.

Genom att vi aktivt förvaltar våra egna fastigheter skapar vi tillsammans med hyresgästerna gemensamma fastighets- och lokallösningar vilket är en av våra framgångsfaktorer. Våra ledord är långsiktighet, engagemang, snabbhet i beslut och information samt entusiasm i att skapa marknadens absolut främsta fastighetslösningar. Läs mer om vår verksamhet på www.fastpartner.se

Vi söker en senior teknisk förvaltare till södra Stockholm

Vi växer så det knakar och vill nu utöka vår organisation med en erfaren teknisk förvaltare med placering i Västberga. Du kommer i huvudsak att arbeta i söderort och då vi även har några fastigheter i Enköping, Strängnäs och Eskilstuna förekommer resor även dit. Vi söker en ansvarstagande person som tycker om att arbeta med ett blandat bestånd hos en långsiktig fastighetsägare. Du kommer att arbeta nära vår förvaltare som har ansvar för kundkontakterna och där du blir en viktig rådgivare i tekniska frågor. Vi söker nu dig som vill ta stort eget ansvar och som värdesätter långsiktiga relationer.

Tjänsten

I rollen som teknisk förvaltare leder du det löpande och planerade fasighetstekniska underhållet och driften. Du samarbetar med vår förvaltare och agerar rådgivare i tekniska frågor vid tex offerter och inför nya hyresavtal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

 • Ansvara för och planera samt genomföra underhållsåtgärder och underhållsprojekt
 • Hantering av kostnadsfakturor
 • Arbeta med fastighetsbudget, prognos och uppföljning
 • Ansvara för löpande driftuppföljningar, driftrapporter och energiuppföljningssystem
 • Ansvara för upphandling och uppföljning av serviceavtal och entreprenader
 • Arbeta med hyresgästanpassningar, ombyggnads- och förädlingsprojekt
 • Ansvara för att myndighetskrav uppfylls

Din bakgrund och person

 • Gärna eftergymnasial utbildning inom teknik
 • Gedigen erfarenhet som teknisk förvaltare
 • Goda kunskaper om tekniska installationer samt bygg- och marktekniska frågor
 • Erfarenhet av arbetsledning
 • Erfarenhet av upphandling av entreprenader samt kunskap om det regelverk som styr denna verksamhet
 • Erfarenhet som projektledare inom bygg- eller installationsverksamhet
 • Kännedom om hyresjuridik

Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och prestigelös. Du ser till helheten och du har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer.

Fastpartner har en platt organisation med ett öppet företagsklimat. Man får möjlighet att bygga långsiktiga relationer både med kunder och leverantörer då vi förvärvar men sällan avyttrar fastigheter. Med kunniga och engagerade medarbetare ser vi till att uppfylla hyresgästernas behov och önskemål.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 1 mars 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och du söker tjänsten
http://properpeople.se/aktuella-tjanster/

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm