Våra tjänster

Senior projektledare anläggning/infrastruktur

Ditt nya jobb

Är du en driven projektledare inom anläggning? Då är du välkommen till oss! Vi söker dig med minst 10 års erfarenhet inom anläggning/infrastruktur. Hos oss blir du delaktig i utbyggnaden av infrastrukturprojekt Stockholmsregionen. Våra kunder är främst de stora offentliga beställarna såsom Trafikverket, Trafikförvaltningen/SL och Stockholms Stad. Dessutom arbetar vi med beställare från den privata sektorn. Du som trivs med att bli en aktiv representant ute hos våra uppdragsgivaren kommer trivas hos oss.

Dina möjligheter

Hos oss arbetar du i stora och prestigefyllda projekt. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Din kompetens har alla chanser att bli ännu bredare. Dels genom vår Projektledarskola, dels genom att kunskaper aktivt sprids över våra affärsområden.

Dessutom arbetar vi aktivt med att skapa goda förutsättningar till att få balans mellan arbetsliv och privatliv. Det gör vi genom att du, utifrån projektets ramar och möjlighet till flextid själv kan planera din arbetstid. Vi ger dig bl.a. friskvårdsbidrag, företagshälsovård och löneväxlingsmöjligheter.

Varför Hifab?

Våra medarbetare är vår mest värdefulla tillgång! Därför tar vi kontinuerligt pulsen på hur man trivs på arbetsplatsen. Vårt mål är att alla ska kunna styra sin vardag och påverka sin utveckling. Vi är stolta över resultatet: Vi känner god gemenskap och upplever hög stämning. Det öppna klimatet skapar en känsla av högt till tak och vi arbetar fritt under eget ansvar. Vi upplever att våra medarbetare är professionella och att jag, som individ kan utvecklas. Vi trivs på Hifab och rekommenderar gärna arbetsplatsen till andra.

”Jag har alltid känt en stor frihet att själv få styra min utveckling och att arbeta med de uppdrag och ramavtal jag själv har vunnit i konkurrens på marknaden”, Senior projektledare anläggning

”Det är en platt och lyhörd organisation. Vill man engagera sig i något så finns det ingen som stoppar en”, Projektledare lokalplanering

”Som småbarnsförälder känns det skönt att kunna styra över min arbetstid själv så den passar mitt privatliv”, Projektledare hus

Din personliga profil

  • Du är civilingenjör eller motsvarande och har en gedigen branscherfarenhet från anläggningsprojekt.
  • Du har jobbat i minst 10 år som projektledare i större anläggningsprojekt
  • Extra glada blir vi om du har varit platschef, arbetschef eller har konsultbakgrund

Hos oss passar du som är prestigelös och som gärna delar med dig av dina erfarenheter. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du gillar att skapa relationer och har förmåga att se nya affärsmöjligheter. Du är strukturerad och organiserad. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi ser gärna att du är med och bidrar till den goda stämningen.

Dina eventuella funderingar

Jenny Beckenius, Resource Manager tfn: 010-476 67 95 svarar gärna på dina frågo


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm