Våra tjänster

Senior projektledare

Nu växer Nacka kommun snabbare än någonsin och vi står mitt i en spännande utveckling. På västra Sicklaön skapar vi en tät, blandad och hållbar stad med bland annat 13 500 nya bostäder på 15 år, samtidigt som tunnelbanan byggs ut till Nacka Forum. I övriga delar av kommunen arbetar vi med stadsutveckling i lokala centrum, större och mindre kompletteringar av nya bostäder, omvandling av fritidshusområden och planering av nya verksamhetsområden för handel och företagande.

Vi söker dig som kan, vill och vågar vara med och driva miljö- och stadsbyggnadsarbetet i en av Sveriges mest expansiva kommuner. Antar du utmaningen?

 

Vi söker nu en senior exploateringsingenjör/projektledare för samordningen inom ett större område, Sickla-Plania i kommunens västligaste del. Inom Sickla-Plania pågår redan ett flertal stadsbyggnads- och infrastrukturprojekt. Under de närmaste åren kommer området att omvandlas till en tät stad med kvartersstruktur, tvärbana, tunnelbana och eventuellt en upphöjning av Saltsjöbanan. Planerings- och genomförandefrågorna inom Sickla-Plania är komplexa med ett flertal fastighetsägare inklusive kommunen själv. Som samordnare ansvarar du för att hålla samman de övergripande planerings- och genomförandefrågorna inom området. du kommer också ha ansvar för den övergripande ekonomin samt förhandlingar med fastighetsägare och byggherrar tillsammans med projektledarna för de enskilda stadsbyggnadsprojekten. Tjänsten innebär inte personalansvar, men kan komma att innebära att du arbetsleder andra.

 

Vi tror att du redan jobbat flera år med exploaterings-/stadsbyggnadsfrågor, är utbildad civilingenjör inom lantmäteri/stadsbyggnad eller motsvarande. Du bör ha erfarenhet av projektledning och förhandling.

 

Exploateringsenheten, som du kommer att tillhöra, har cirka 30 medarbetare, varav de flesta är projektledare. Enheten leder 200 stadsbyggnadsprojekt och samarbetar mycket nära med framför allt planenheten och vägenheten men också med andra enheter inom kommunen Vi jobbar med kontinuerliga möjligheter till utbildning och kompetensutveckling.

 

Ansökan:

I den här rekryteringen samarbetar Nacka kommun med rekryteringsföretaget Dfind Science & Engineering. Gör din intresseanmälan via

https://www.dfind.se/science-engineering/hitta-jobb/jobb/Senior-exploateringsingenjr-Samordnare–200733833/

 

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta rekryteringskonsult Eva Lindell, 0733434045.

Fackliga representanter på planenheten i Nacka: för Sveriges Ingenjörer,emma.farjejones@nacka.se, tfn. 08-718 79 40.