Våra tjänster

Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult till Newsec i Stockholm

Om företaget

Newsec erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med en hög personlig service. Som en del i Stronghold-koncernen erbjuder vi ett unikt nätverk och tillför kompetens till våra kunder.

Tjänsten

Newsecs erbjudande inom rekrytering och interimslösningar fortsätter att expandera och söker nu en rekryteringskonsult till vårt stockholmsteam. Du får ett helhetsansvar för dina rekryteringsprocesser och säkerställer leverans gentemot kund. Du ingår i ett team av rekryteringskonsulter, konsultchef, säljare och en assistent.

Dina arbetsuppgifter

· Helhetsansvar i rekrytering av specialister och chefer; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, urval, intervjuer, tester till presentation av kandidater till kund.

· Ansvara för att vårda och utveckla relationerna med kunder och kandidater samt proaktivt bygga upp nätverk.

Din profil

· Relevant högskoleutbildning.

· Minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

· Starkt meriterande om du jobbat mot fastighetsbranschen.

· Erfarenhet av serviceyrken, kundkontakt och administrativt arbete.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och din drivkraft. För att passa i rollen är det viktigt att du är affärsmässig, serviceinriktad och kommunikativ. Du har lätt för att samarbeta, bygga relationer och inge förtroende hos kunder och kandidater. Andra egenskaper vi värderar högt är din förmåga att strukturera och prioritera i ditt arbete.

Övrigt

Du erbjuds en spännande och varierande roll med mycket eget ansvar. Du blir en del av en stor koncern och ett härligt team och får jobba med specialistrekrytering i en bransch som växer. Du utgår från våra fina lokaler på Grev Turegatan.

Ansökan

Har du frågor gällande tjänsten eller vårt företag så är du välkommen att höra av dig på helena.salomonsson@newsec.se alternativt 070-819 69 26.


Webbyrå: Brandson AB i Stockholm